mbecko Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Nemáte někdo Jak na to Octavia 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Nevím jestli to vůbec vyšlo. Mám jen Jak na to Octavia I, i když jsem majitelem II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Kupoval jsem ji vloni na vánoce v Globusu za 399, bral jsem poslední z regálu, je k sehnání zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Nebo zde: http://www.automotoknihy.cz/inshop/scripts/set.asp?Level=33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 24. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Asi jste mě špatrně pochopily.Myslel jsem elektronickou podobu.Že jde koupit vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 No já Tě pochopil velmi dobře. PDF Jak jsem psal výše, mám jen na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Stiahni si DielenskuPrirucku OC2 mas tam vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enemdym Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Dival jsem se do dilenske prirucky pro O2 (1.9 TDI, PD) ale je pouze pro kod motoru BJB. Da se nekde stahnout take pro kod motoru BXE? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 (editace) tak to by me taky zajimalo, poslednich par let uz se delaj jen BXE motory a snad nekde v servisu maj k tomu DP jinak taky by me celkem zajimalo jaky je rozdil v konstrukci medzi BXE a starsim typem motoru BJB u 1.9TDI? pokud vim tak zdvihovy objem maj uplne stejny prej se tam upravovali mazaci kanaly v bloku a asi i v hlave ale nikdo mi to nevi presne rict jake jsou zmeny kvuli cemu se menilo oznaceni motoru na typ BXE, nevi nahodou nekdo k jakym zmenam doslo? Editováno: 16. Březen 2010, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.