Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapi poraďte mi s přestavbou Octavie 01 rv. 97 na facelift.Mam RS narazniky,masku facelift milotec a facelift přední a zadní světla.Budu rád za každou radu.Co je jiný,co jak předělat a nejlépe i fotky.Díky moc! :)

Vloženo

už to tu bylo popsaný několikrát,myslím je i založené téma

takže :výztuha nárazníku z fece nebo upravit,předělat konektory na světlech ks/200kč nebo tak nějak a přepinovat,to se tu taky píše někde a ke směrovkám objímku žárovky bo ta stará je větší a blbě se to piluje na menší

Vloženo
to jo ,ale třeba přední světla jak přepinovat?Který dráty kam? :blink:

Je to stejne ja stare tak nove a ty dva co jsou v novem navic to je na motorek, taky jsem to řešil zatim jsem nesehnal nove konektory tak jsem upravil stare a zapojil a sviti jenom motorek neni zapojeny

Vloženo

Ještě nevím jestli se hodí staré držáky přední masky. Myslím že jsem je taky měl nové, když jsem dělal facelift. Jinak pravé přední světlo Ti tam půjde, ale levé ne, musíš ze vnitř oddělat koncovou plastovou trubku sání.

• o 3 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...