SIMON.MILAN Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Chlapi poraďte mi s přestavbou Octavie 01 rv. 97 na facelift.Mam RS narazniky,masku facelift milotec a facelift přední a zadní světla.Budu rád za každou radu.Co je jiný,co jak předělat a nejlépe i fotky.Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 už to tu bylo popsaný několikrát,myslím je i založené téma takže :výztuha nárazníku z fece nebo upravit,předělat konektory na světlech ks/200kč nebo tak nějak a přepinovat,to se tu taky píše někde a ke směrovkám objímku žárovky bo ta stará je větší a blbě se to piluje na menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMON.MILAN Vloženo 30. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 to jo ,ale třeba přední světla jak přepinovat?Který dráty kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladda Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 to jo ,ale třeba přední světla jak přepinovat?Který dráty kam? Je to stejne ja stare tak nove a ty dva co jsou v novem navic to je na motorek, taky jsem to řešil zatim jsem nesehnal nove konektory tak jsem upravil stare a zapojil a sviti jenom motorek neni zapojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny 1.8 turbo Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Nezapomeň si také koupit nosiče žárovek zadních světel, pokud je nemáš. Nová světla mají ctyři žárovky a stará pět žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny 1.8 turbo Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Ještě nevím jestli se hodí staré držáky přední masky. Myslím že jsem je taky měl nové, když jsem dělal facelift. Jinak pravé přední světlo Ti tam půjde, ale levé ne, musíš ze vnitř oddělat koncovou plastovou trubku sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) Světla se musí přepinovat: Octavia zapojení světel (piny) Nové držáky masky potřebuješ. Tady je návod jak na přestavbu: Přestavba na facelift Výstuha není podmínou. Jde sklepat ta stará, ale pokud to chceš mít čisté tak jí kup. Výměna zadních světel je popsána zde: Výměna zadních světel za faceliftové Editováno: 3. Srpen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMON.MILAN Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Díky chlapi!!! Povedlo se,už je předělaná a je to fakt bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jen puntičkářskej detail - je jiná lišta nad spz na 5.dveřích - facelift má konce a horní stranu hranatou, předface to má oblé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robson2tdi Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Ještě není špatné pod lištu koupit gumu z tour 2010 stojí asi160,- a aspon se tah neprodře lak a nehrozí tolik koroze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.