Márfy Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Poradil by někdo šikovnej servis,kam dát opravit zesilovač? Je odpálenej 3 a 4 kanál.Nejlépe okolí Praha Za info předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Márfy: no co je to za znacku a jak by drahej jestli se to vubec vyplati. Ale zeptej se na Tuning-forum.org v authifi nebo na autohifi.cz tam ti poradej lip. Sou lidi co to opravujou ale jinak se koukni na adresu http://www.carhifitp.wz.cz/zesilovace.htm ma tam zesiky za neskutecnou cenu, Lewis si tam kupoval a je naprosto spokojenej a hraje mu tak blazen. Sam si slisel ten z Shelky se Zlutou Ibizou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márfy Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Laky:tak sem na to mrknul a asi teda koupim novej. Zatim sem to zapojil do můstku na 1. a 2. kanál. Bassboost a xover mám na 3. a 4. a ty právě nejdou. Jinak je to Magnat,max.600W,přesnej typ teď z hlavy nevim ale nechal mi ho kámoš za 500,-,tak sem ho chtěl někam dát aby mi řekli kolik by stála oprava a pak se rozhodl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.