Bemo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Chlapi potreboval by som poradit ohladne tejto OC.Co na nu hovorite,coho si mam vsimat pri pripadnej obhliadke a ci sa vobec oplati ist do nej.Diki moc. http://www.autovia.sk/default.asp?Page=pon...0533&BrandType= alebo mam ist do tohto? http://www.autovia.sk/default.asp?Page=pon...7127&BrandType= Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ty fotky jsou hrozně malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 no vypada zajimave- musis se s tim ale dukladne projet...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ty fotky jsou hrozně malé BadyS neriesim obrazky ale skor vybavu kontra najazdene kilaky a cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ty fotky jsou hrozně malé BadyS neriesim obrazky ale skor vybavu kontra najazdene kilaky a cena. sorry nevšiml jsem si té combi...naježděné km pokud jsou doložené tak v obou připadech ok,výbava obě auta SLX(Tdi novejši ročnik-jina palubka),cenu težko soudit neznám jak to je na SK vypadaj hezky,chce to prohlédnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Diki BadySku ,vies mi aj poradit co si mam konkretne vsimat pri benzinaku a co pri naftaku? Ps:tu druhu si si ani vsimnut nemohol,pridal som ju hned po tvojom prispevku,takze sa ospravedlnovat nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Chlapi,vazne by som nutne potreboval poradit coho si vsimat pri kupe jazdeneho diesela,konkretne u toho prveho 1.9 81kw.Idem dnes nanho pozriet a mam vazny zaujem o neho.Vazne prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babik Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Bemo, rekl bych, ze zde je kazda rada draha, proste to chce videt a hlavne se svest. Chce to hlavne pohlidat vymenu rozvodu (zpravidla po 90tis. km), byla-li provedena. Celkovy stav opotrebeni interieru by mel odpovidat km, karoserie, servisni kniha -> overit, je to porad dokola a stejne se muze stat, ze te prevezou. Kdyz jsem auto ja, vyhnul jsem se malym a prilis velkym bazarum a v den kdy jsem ho kupoval jsem prohlidkou stravil cele dopoledne. A stejne mam nekdy blby pocity ;-) Takze hlavne v klidu a s rozvahou Good luck!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ked chces mozes sa previezt na mojej 81kw aby si vedel porovnat ci taha rovnako atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 A co sa stalo fabku uz nechces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Babik:Jasne ,dik za rady.Mna by zaujimalo ,ci je nieco konkretne (teda najdolezitejsie) co si mam vsimat,po com mam ist priamo,atd.Z doterajsich informacii viem ,ze auto bolo v zime garazovane,servisovane a neburane.Ale povedat sa da cokolvek.Preto by som rad vedel na co sa mam hned od zaciatku zamerat. Byrto:Dik ,ale nerad sa vozim v cudzich autach stat sa moze aj nemozne a nerad by som splacal este aj tebe auto.Okrem ineho aj tak by som to nestihal,nakolko tam idem okolo 1 poobede.Fabiu si nechavam,Octavka by bola rodinna a tudis treba poriadne vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 skus nastartovat uplne studeny motor otvor kapotu a otvor si dvere a ak budes pocut klepotavy kovovy zvuk tak neber ale ak ten zvuk prestane po par sekundach tak je to ok. mimochodom ale nepoznam nikoho kto by mal tdicko 8 rocne a mal na nom "poctivych" 134 000 km skor by som tipoval 234 000km rozvody budes musiet ihned vymenit - neni to draha palka v autor. servise sa vojdes do 8 litrov a mas pokoj dalsich 90 000 km urcite ber tdi ak nebola burana velmi tak je to urcite dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Je to 11/99 mal to syn kolegu mojho tatka.Tvrdi ze su to poctive kilometre,moc s tym nejazdi,pracu ma par kilakov od baraku.Takze sam som zvedavy.Je to lakave,najme tych 81 kw ma irituje.Vsak uvidim ako to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Nema este niekto daku odbornu radu,coho si vsimat,na co dat pozor a za cim si tvrdo stat pri prehliadke(skusani) daneho modelu(1.9 TDi 81kw)?Za kazdu radu dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Můžeš se třeba kouknout jestli sedí rok výroby na oknech je to takový spodní číslíčko jak je tam samostatně měla by tam bejt asi 9. Jak doléhaj a jdou otvírat dveře a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 pak třeba čísla na př.světlech-měla by být stejná série,jestli není když otevřeš dveře neco zvláštního škrábance po broušení,kapky........číslo na štítku v kufru,je toho fůra...hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Já bych začal tím, že si půjdu auto projet a přitom bych si hned zajel na evidenční kontrolu. Jinak je to jen o štěstí, co koupíš. Pokud to nemáš od známého, nikdy si nemůžeš být jistý. Ani servisní knížkou. Vždyť víme, kolik je inzerátů, že se koupí servista nevyplněná. A kilometry taky dneska pořádně neuhlídáš. Jak už tady bylo řečeno, pořádně prohlídnout, projet a já doporučuji před koupí tu evidenční prohlídku, aby jsi nebyl při přihlášení auta nemile překvapen. U nás stojí okolo 200 Kč a určitě se to vyplatí, i kdyby jsi to pak neměl koupit. jinak samozřejně platí (aspoň pro mě) - ihned měnit rozvody, ať je v servisce psáno cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.