Přejít na obsah

Kupa OC 1.9 81kw


Bemo

Doporučené příspěvky

ty fotky jsou hrozně malé :(

BadyS neriesim obrazky ale skor vybavu kontra najazdene kilaky a cena. ;)

sorry nevšiml jsem si té combi...naježděné km pokud jsou doložené tak v obou připadech ok,výbava obě auta SLX(Tdi novejši ročnik-jina palubka),cenu težko soudit neznám jak to je na SK

vypadaj hezky,chce to prohlédnout ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bemo, rekl bych, ze zde je kazda rada draha, proste to chce videt a hlavne se svest.

Chce to hlavne pohlidat vymenu rozvodu (zpravidla po 90tis. km), byla-li provedena. Celkovy stav opotrebeni interieru by mel odpovidat km, karoserie, servisni kniha -> overit, je to porad dokola a stejne se muze stat, ze te prevezou.

Kdyz jsem auto ja, vyhnul jsem se malym a prilis velkym bazarum a v den kdy jsem ho kupoval jsem prohlidkou stravil cele dopoledne. A stejne mam nekdy blby pocity ;-)

Takze hlavne v klidu a s rozvahou

Good luck!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Babik:Jasne ,dik za rady.Mna by zaujimalo ,ci je nieco konkretne (teda najdolezitejsie) co si mam vsimat,po com mam ist priamo,atd.Z doterajsich informacii viem ,ze auto bolo v zime garazovane,servisovane a neburane.Ale povedat sa da cokolvek.Preto by som rad vedel na co sa mam hned od zaciatku zamerat.

Byrto:Dik ,ale nerad sa vozim v cudzich autach ;) stat sa moze aj nemozne a nerad by som splacal este aj tebe auto.Okrem ineho aj tak by som to nestihal,nakolko tam idem okolo 1 poobede.Fabiu si nechavam,Octavka by bola rodinna a tudis treba poriadne vybrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skus nastartovat uplne studeny motor otvor kapotu a otvor si dvere a ak budes pocut klepotavy kovovy zvuk tak neber ale ak ten zvuk prestane po par sekundach tak je to ok.

mimochodom ale nepoznam nikoho kto by mal tdicko 8 rocne a mal na nom "poctivych" 134 000 km skor by som tipoval 234 000km rozvody budes musiet ihned vymenit - neni to draha palka v autor. servise sa vojdes do 8 litrov a mas pokoj dalsich 90 000 km

urcite ber tdi

ak nebola burana velmi tak je to urcite dobra cena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Já bych začal tím, že si půjdu auto projet a přitom bych si hned zajel na evidenční kontrolu. Jinak je to jen o štěstí, co koupíš. Pokud to nemáš od známého, nikdy si nemůžeš být jistý. Ani servisní knížkou. Vždyť víme, kolik je inzerátů, že se koupí servista nevyplněná. A kilometry taky dneska pořádně neuhlídáš. Jak už tady bylo řečeno, pořádně prohlídnout, projet a já doporučuji před koupí tu evidenční prohlídku, aby jsi nebyl při přihlášení auta nemile překvapen. U nás stojí okolo 200 Kč a určitě se to vyplatí, i kdyby jsi to pak neměl koupit. jinak samozřejně platí (aspoň pro mě) - ihned měnit rozvody, ať je v servisce psáno cokoliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...