Publikováno Duben 5, 200619 r když to mám vytažené (z panelu v autě) hraje, zastrčím a nehraje podle toho, jak se konektory dotlačí hraje všechno, nic, něco v rádiu sem žádný studeňák nenašel, co ta kabeláž, dá se to nějak vyměnit? ani v konektorech není vidět zlomený drát
Duben 5, 200619 r co to znamena "nehraje"? jeden kanal? vsechny kanaly? nebo jenom radio? ci se radio nerozsviti vubec?
Duben 5, 200619 r pockej pockej. vsechny kombinace se zdaji az prilis divne. presne mi popis co to dela a nedela. jinak ti poradit nemuzu.
Duben 18, 200619 r Autor tuningáři, byly tam čtyři uvolněné jazýčky na prostředním konektoru odsávačka, mikropájka, torxy a 3/4 hodiny hraní fakt blbě navržené už jsem to načaté koupil a vyndáváním se to dorazilo, doufám, že to teď chvíli vydrží
Duben 20, 200619 r tuningáři, byly tam čtyři uvolněné jazýčky na prostředním konektoruodsávačka, mikropájka, torxy a 3/4 hodiny hraní fakt blbě navržené už jsem to načaté koupil a vyndáváním se to dorazilo, doufám, že to teď chvíli vydrží Na jakém prostředním, od repro vzadu na ISO konektoru, nebo na nějaké vnitřní desce?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.