kvak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 zdravim, v poslednej dobe registrujem jeden problem, neviem ci je to na servis alebo to robi bezne. pri vysliapnuti spojky a vyradeni rychlosti obcas vobec neklesnu otacky motora a niekedy sa aj zvysia - inymi slovami otacky motora nespadnu na volnobeh ale veselo to huci aj na 2000 otackach. stalo sa mi to v poslednej dobe asi 4-5 krat, zvycajne ked uz dobrzdujem napriklad pred krizovatkou a vytlacim spojku a vyradim rychlost...neviete v com moze byt problem? dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jediné, čo mi napadlo je spínač pedálu spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 si to nech pichnout na vag a budes hned mit jasno - jinak servis skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 to Kvak:Tak toto mi robilo na Oct I(1.6 74kw),ked v servise vycistili klapku volnobeznych otacok a potom to takto vyzeralo.Pripadal som si ako "vystraseny cloviecik"z autoskoly,ktory stlaca spojku a plyn naraz Kvak,jednoznazne chod do servisu,ved od coho je zaruka(az na ten cas,ktory tam treba stravit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 snad buduci tyzden sa mi podari tam zbehnut a doriesit vsetky tie veci, co sa nazbierali...je to zabity cely den, preto to stale odkladam..potom dam vediet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.