Ikszray Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) Chcem vas poprosit o radu, kde sa na SR (eshop) oplati kupit el. stahovanie do fabie I. , univerzalny - FABIA KIT ? Zatial mam ponuku z Madarska za 96eur, neviem ci sa oplati, ci je niekde aj lacnejsie? Editováno: 9. Srpen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 zozen si origo. univerzalne sa ovladaju vacsinou zo stredoveho panelu pod radiom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 9. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) To ovladanie nevadi, original je drahy mam max 100eur, JA neviem zohnat origo za tolko :-( Ktomu este mam aj clasica. p.s.: nevie niekto ci je tazke namontovat uni fabia stahovacky, myslim tym na zapojenie Editováno: 9. Srpen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Není, já si to mantoval sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 hmm woody to mě zajímá..herečka furt otravuje s el.okny a já furt nevim do jakych jít.pochlub se co si dával ty????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1128036 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) To ovladanie nevadi, original je drahy mam max 100eur, JA neviem zohnat origo za tolko :-( Ktomu este mam aj clasic Pozri tu v bazári alebo na aukre 100euračov by ti mohlo stačiť. Editováno: 9. Srpen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 (editace) Vcera som pisal email par servisom a dnes mi prisla odpoved z Kosic (skoda servis ) ze vraj to urobia za 120eur (3600SK), original elektrické aj s pracou. Je to realne? lebo mne sa to zda byt malo. Editováno: 10. Srpen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Vcera som pisal email par servisom a dnes mi prisla odpoved z Kosic (skoda servis ) ze vraj to urobia za 120eur, original elektrické aj s pracou.Je to realne? lebo mne sa to zda byt malo. já ted koupila origo stahovačku za 1280,-kč coč je cca 51Euro nevím přesně aktualní kurz,a třeba ti tam nedají nové ale z nějaké totálky na zadek a elektrika okna může být zdravá .. myslím že ta cena 120eur je akorát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 11. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 No takze som tam volal dnes, ale nieco tam spocitali zle takze to vyjde na 255eur - 7700Sk . Hm ... uz som sa tesil, ostavam zatial pri prvej variante, len neviem ci sa my to podari zapojit. (dakujem za postup aj s fotkami aspon si to uz viem predstavit) Ked poznate nejaky lacnejsi servis, alebo lacnejsiu variantu dajte vediet. Dakujem kazdemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Já koupil použité z bourané fábie celé elektrické stahovačky přední se vším všudy i se zámky centrálu na všecky 4 dveře (vyjma kurfu) za 2000,- na aukru, ještě se odhodlat to tam dát. Poraďte, jak sundat tapec ze dveří, abych se mohl podívat dovnitř? Jsem "autista" amatér, tak to ještě nemám tak zmáklé. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.