Publikováno Srpen 9, 200916 r Chcem vas poprosit o radu, kde sa na SR (eshop) oplati kupit el. stahovanie do fabie I. , univerzalny - FABIA KIT ? Zatial mam ponuku z Madarska za 96eur, neviem ci sa oplati, ci je niekde aj lacnejsie? Upraveno Srpen 9, 200916 r od Ikszray
Srpen 9, 200916 r Autor To ovladanie nevadi, original je drahy mam max 100eur, JA neviem zohnat origo za tolko :-( Ktomu este mam aj clasica. p.s.: nevie niekto ci je tazke namontovat uni fabia stahovacky, myslim tym na zapojenie Upraveno Srpen 9, 200916 r od Ikszray
Srpen 9, 200916 r hmm woody to mě zajímá..herečka furt otravuje s el.okny a já furt nevim do jakych jít.pochlub se co si dával ty?????
Srpen 9, 200916 r To ovladanie nevadi, original je drahy mam max 100eur, JA neviem zohnat origo za tolko :-( Ktomu este mam aj clasic Pozri tu v bazári alebo na aukre 100euračov by ti mohlo stačiť. Upraveno Srpen 9, 200916 r od vikino1
Srpen 10, 200916 r Autor Vcera som pisal email par servisom a dnes mi prisla odpoved z Kosic (skoda servis ) ze vraj to urobia za 120eur (3600SK), original elektrické aj s pracou. Je to realne? lebo mne sa to zda byt malo. Upraveno Srpen 10, 200916 r od Ikszray
Srpen 10, 200916 r Vcera som pisal email par servisom a dnes mi prisla odpoved z Kosic (skoda servis ) ze vraj to urobia za 120eur, original elektrické aj s pracou.Je to realne? lebo mne sa to zda byt malo. já ted koupila origo stahovačku za 1280,-kč coč je cca 51Euro nevím přesně aktualní kurz,a třeba ti tam nedají nové ale z nějaké totálky na zadek a elektrika okna může být zdravá .. myslím že ta cena 120eur je akorát..
Srpen 11, 200916 r Autor No takze som tam volal dnes, ale nieco tam spocitali zle takze to vyjde na 255eur - 7700Sk . Hm ... uz som sa tesil, ostavam zatial pri prvej variante, len neviem ci sa my to podari zapojit. (dakujem za postup aj s fotkami aspon si to uz viem predstavit) Ked poznate nejaky lacnejsi servis, alebo lacnejsiu variantu dajte vediet. Dakujem kazdemu
Srpen 12, 200916 r Já koupil použité z bourané fábie celé elektrické stahovačky přední se vším všudy i se zámky centrálu na všecky 4 dveře (vyjma kurfu) za 2000,- na aukru, ještě se odhodlat to tam dát. Poraďte, jak sundat tapec ze dveří, abych se mohl podívat dovnitř? Jsem "autista" amatér, tak to ještě nemám tak zmáklé. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.