Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chcem vas poprosit o radu, kde sa na SR (eshop) oplati kupit el. stahovanie do fabie I. , univerzalny - FABIA KIT ?

Zatial mam ponuku z Madarska za 96eur, neviem ci sa oplati, ci je niekde aj lacnejsie?

Editováno: , autor: Ikszray
Vloženo (editace)

To ovladanie nevadi, original je drahy mam max 100eur, JA neviem zohnat origo za tolko :-(

Ktomu este mam aj clasica.

p.s.: nevie niekto ci je tazke namontovat uni fabia stahovacky, myslim tym na zapojenie

Vloženo (editace)

To ovladanie nevadi, original je drahy mam max 100eur, JA neviem zohnat origo za tolko :-(

Ktomu este mam aj clasic

Pozri tu v bazári alebo na aukre 100euračov by ti mohlo stačiť. ;)

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo (editace)

Vcera som pisal email par servisom a dnes mi prisla odpoved z Kosic (skoda servis ) ze vraj to urobia za 120eur (3600SK), original elektrické aj s pracou.

Je to realne? lebo mne sa to zda byt malo.

Vloženo
Vcera som pisal email par servisom a dnes mi prisla odpoved z Kosic (skoda servis ) ze vraj to urobia za 120eur, original elektrické aj s pracou.

Je to realne? lebo mne sa to zda byt malo.

já ted koupila origo stahovačku za 1280,-kč coč je cca 51Euro nevím přesně aktualní kurz,a třeba ti tam nedají nové ale z nějaké totálky na zadek a elektrika okna může být zdravá .. myslím že ta cena 120eur je akorát..

Vloženo

No takze som tam volal dnes, ale nieco tam spocitali zle takze to vyjde na 255eur - 7700Sk .

Hm ... uz som sa tesil, ostavam zatial pri prvej variante, len neviem ci sa my to podari zapojit. (dakujem za postup aj s fotkami aspon si to uz viem predstavit)

Ked poznate nejaky lacnejsi servis, alebo lacnejsiu variantu dajte vediet. Dakujem kazdemu

Vloženo

Já koupil použité z bourané fábie celé elektrické stahovačky přední se vším všudy i se zámky centrálu na všecky 4 dveře (vyjma kurfu) za 2000,- na aukru, ještě se odhodlat to tam dát. :) Poraďte, jak sundat tapec ze dveří, abych se mohl podívat dovnitř? Jsem "autista" amatér, tak to ještě nemám tak zmáklé. Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...