nadvora Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Zdravím, nezkoušel jste někdo modifikovat dvojité dno z Octavie do Fabie? Nebo si vyrobit vlastní? Díky za rady, nápady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) integrovat octaviacke nie ale vo fabii mam dvojite dno asi 5 rokov. normalny konstrukcia z dosak obalena kobercom a pantami. v dne mam lano a lekarnicku a rukavice a bordel. Hore mam cisto a krasne Editováno: 13. Srpen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 No já mám také asi dvojité dno ve fabii,vejde se tam hoodně krámů :-) jen zvednu deklík a je tam prostor pro rezervu a nářadí a před ní tak 30cm hluboký a cca 50cm široký prostor na věci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadvora Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) No já mámr na věci.. Zuzko to má asi každý, ale mě jde o to, aby se srovnala podlaha se sadačkami, když je sklopíš a nevznikal tam žádný schod. (Přesně jako v Octávii) Editováno: 13. Srpen 2009, autor: nadvora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Jo takhle.. no tak to fakt nemám promin,to jsem to špatně pochopila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 To by se mi pak ale nevesly 2 skladaci prepravky na sebe tak aby se dala zatahnout roletka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 integrovat octaviacke nie ale vo fabii mam dvojite dno asi 5 rokov. normalny konstrukcia z dosak obalena kobercom a pantami. v dne mam lano a lekarnicku a rukavice a bordel. Hore mam cisto a krasne nechceš sem hodit fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Standi: vyce citovany "bordel" mam v tom cernem polystirenu, co je pred rezervou + jeste kouli od tazneho, zarivku, nahradni sterace, kus naradi, zarovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 integrovat octaviacke nie ale vo fabii mam dvojite dno asi 5 rokov. normalny konstrukcia z dosak obalena kobercom a pantami. v dne mam lano a lekarnicku a rukavice a bordel. Hore mam cisto a krasne mam totéž, dvojité dno domácí výroby, ale v krátké fabii, foto dodám časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Michale já taky, ale pár věci a nabíječka se mi tam nevejde a takhle by to bylo hezky schovaný Luky šup šup, ať už jsou tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Standis: dej mi dva-tři dny a foto dodám, nebo možná prohlídka osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jsem pro osobní prohlídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Nebudú fotky? Please!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 tohle mám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ďakujem. Ako si to robil? Ako vieš vybrať rezervu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 nechal jsem si to udělat a ta podlaha je vyndavací, takže se k ní dostanu bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.