Petta Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Poslední dobou u Hypernovy nějak pomalu teče palivo. Nevím, co s tím udělali. Ale je fakt, že někdy mám v nádrži víc, jindy míň. A Praga. Tam ředili benzín a byla zavřená a možná ještě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Na Praze neredili benzin, ale naftu. Kazdopadne jsem tam tankoval, ale uz nebudu. I za cenu, ze na benzinu zaplatim vic, tak budu jezdit uz jen pro V-Power 95. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Chci se zeptat, jestli se někdo setkal na ČS s porouchaným čerpadlem ve stojanu, někdo tady psal, že mu benzín tekl při tankování dosti pomalu, jenže já jsem měl nedávno opačný problém... Stalo se mi to u ČS EuroOil (palivo Optimal 95 E). Po vytáhnutí pistole ze stojanu se automaticky zapne čerpadlo, jenže oproti jiným ČS mělo trochu větší výkon, celý stojan se rozklepal a začal rezonovat a hadice ztuhla natolik, že jsem ji musel "lámat", abych dostal pistoli do nádrže. Mám Fabii I a v nádrži je takové to plastové víčko, které se pistolí otevře dovnitř, jenže při prvním zmáčknutí pistole (jen do poloviny) došlo díky vysokému tlaku ve stojanu ke zpětnému rázu, který mi vytáhnul pistoli z nádrže asi o 5 cm (a to jsem ji držel pevně), tím se uzavřelo plastové víčko v hrdle a benzín tak nešel do nádrže, ale odrazil se od plastového víčka a proud benzínu vychrstnul přes dva stojany až před dveře obsluhy ČS... To jsem se začal modlit, aby to nechytlo, rychle jsem zaplatil a ujížděl pryč... Nikdo si naštěstí ničeho nevšimnul, ani malé ekologické havárie mezi stojany... Máte někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 s tim prutokem by me to taky zajimalo. Nekdy je to hrozne jak pomalu to tece. No,je to zajimave,kdyz se do nadrzevejde vic nez by melo, to cloveka rozhodi. Asi nejhorsi problem na pumpe jsem mel ten, ze mi pistole fungovala jen tak,ze jsem ji muusel mackat a nedrzet. asi po 10l me to prestalo bavit, zaplatil a jel jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 s tim prutokem by me to taky zajimalo. Nekdy je to hrozne jak pomalu to tece. No,je to zajimave,kdyz se do nadrzevejde vic nez by melo, to cloveka rozhodi. Asi nejhorsi problem na pumpe jsem mel ten, ze mi pistole fungovala jen tak,ze jsem ji muusel mackat a nedrzet. asi po 10l me to prestalo bavit, zaplatil a jel jinam. Jj není pumpa jako pumpa, taky jsem se musel nervovat s "mačkacíma pistolema", ale naše benzinka kousek od baráku je v poho, stojany fungl nové, tlak tak akorát a pistole přesné natolik, že vždycky když beru za 500,- nebo za 1000,- tak namačkám 500,00 nebo 1000,00. Akorát mě štvě to, že hadice nejsou "vytahovací", ale mají pevnou délku, což mě celkem zarazilo. Takže jednou, když byla pro pravonádržáře fronta 5 aut, zastavil jsem u stojanu, který je na levé straně s jistotou, že se hadice dá vytáhnout (málem jsem ji vytrhnul i se stojanem, než jsem zjistil, že vytáhnout opravdu nejde ), a nakonec jsem musel přeparkovat o 10 cm, abych vůbec natankoval. Taky bych raději tankoval u pomalutekoucích pump, aspoň vám připadá, že za ty peníze natankujete více, teda pokud zrovna nenaplníte 45 litrovou nádrž 60 l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 teda pokud zrovna nenaplníte 45 litrovou nádrž 60 l... Jen aby to nebyl nějakej ten EuroCompact nebo co to je na pracích prášcích, tam je taky 6kg = 9 kg nebo jak to tam píšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.