kadett Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 No jde o to,že mě problikuje palubovka(nastartuju a svítí,ale po minutě zhasne a nesvítí).Někdy se stává,že se mi úplně vypne palubovka a zadní obrysová světla.Což v noci dobré fakt není.Relátko nevím kdy bylo doděláváno,ale Fábka je z r. 2000. Občas se při jízdě zase palubovka rozsvítí a pak zas zhasne.Obrysová zadní světla někdy svítí,někdy ne.Měnil jsem snímač servořízení teď a to se mi někdy nechtěly rozsvítit ani přední obrysová světla nic.Teď už jo.Nevíte čím by to mohlo být?Jestli kontaktama nebo vadné relé?Kabelový svazek je zdvyženýDěkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 vybral by som pristrojovku ci tam nieco nesmrdi alebo nie je spalene. skontroloval a premeral poriadne poistky a potom uz len merat a meret. po kial ide 12v, odkial uz 12v nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 14. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ok pojistky zkusím zkontrolovat,ikdyž si nemyslím,že by to bylo pojistkama.nastavil jsem si na tom otočným ovladači co je vedle sklonu světel na minimum.To je tuším osvětlení přístrojovky.Měl jsem tam to skoro na mas,ale to nevysvětluje zadní obrysová světla proč nesvítí,někdy jo a někdy ne zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 zkus hledat, někde to to už bylo, nejsi první, co mu to dělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 14. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Hledal jsem,ale všem to dělalo při zapnutý stěračích a na 1 sekundu. Mě přístrojovka chvíli jede,pak se vypne a někdy se mi při startu nechcou zapnout zadní obrysový světla,někdy zase jedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 14. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) No zjistil jsem,že se dávali do Fábií relátka a byly nějáké vadné verze a mezi ně patří i AEV 0317 VK7 (ABS),což mám i já ,ale mám 0317.01.Papíry od toho už nemám a stejně by to bylo po záruce.myslíte,že by mě to vyměnili po záruce?Ikdyž to byla akce u škodovky,že to vymeňovali zadarmo? Kdybych si musel koupit nový,tak stačí jen vyměnit relé a nebudu muset tahat dráty a tak nový? Editováno: 14. Srpen 2009, autor: kadett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Mě připadá,jako by tam byly najáké uvolněné kontakty k tomu osvětlení.Bud na + nebo kostra.Nevíte co bych měl zkontrolovat přesně?Protože ta palubovka fakt svítí dobře,ale najednoui prostě zhasne a pak se zas rozsvítí za pár minut.Asi podle výmolů.Nevíte co zkontrolovat?Díky moc za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Mě připadá,jako by tam byly najáké uvolněné kontakty k tomu osvětlení.Bud na + nebo kostra.Nevíte co bych měl zkontrolovat přesně?Protože ta palubovka fakt svítí dobře,ale najednoui prostě zhasne a pak se zas rozsvítí za pár minut.Asi podle výmolů.Nevíte co zkontrolovat?Díky moc za všechny rady NIkdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Burda_46959 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 momentálně řeším stejnej problém. Přestala svítit palubka parkovačky. Nikdo neví? Škoda Fabia sedan 1.4 MPi 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Burda_46959 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 tak opraveno,bylo to relé deního svícení,teda spíš studeňát na tišťáku relé. Škoda Fabia sedan 1.4 MPi 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.