Venasvit Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Zdravím ,potřeboval bych radu ,mám octavii r.v.2001 1,9 tdi 66 kw ři nastartování motoru a při jízdě mám obroské vibrace do podvozku,ale né do volantu prostě celé auto se chvěje,nejdřive jsem myslel ,že to je poloosa,ale ta to není protože to vibruje i při volnoběhu,nemáte někdo nějaké zkušenosti co to může být.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 tak od boku těžko říct ,ale co takhle vadný / utržený /silentblok to je ta levnější verze a druhá ta dražší dvouhmotnostní setrvak odchází do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito033 Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Mam podobný problém. Vibruje mi celé auto pri vysich rychlostech kolem 90km/h Do volantu to nejde. myslel jsem že to budou delat kola. Nechal jsem je prevažit a porad stejne. Zajimave je ze mi to dela jen na nekterych silnicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Zajimave je ze mi to dela jen na nekterych silnicich. ... že by za to mohla silnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito033 Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 No fakt. Nevim čím to bylo. Ale už jsem to vyřešil. Zadní kotouče byly zvlněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.