Přejít na obsah

Vito033

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Vito033

  • Narozeniny 6.3.1990

Oznámení Vito033

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No fakt. Nevim čím to bylo. Ale už jsem to vyřešil. Zadní kotouče byly zvlněný.
  2. Problém vyřešen. Po čase zkoumání jsem přišel na to, že mi to dělá zadní náprava. Když jsem zkoušel dát jiný kola zjistil jsem, že mi jedna strana drhne. Vyměnil jsem komplet zadek brzdy a je po problému. Takže byly zvlněný kotouče.
  3. Ahoj, mám také podobné problemi. Auto mi začne vibrovat kolem 80 až 100 km/h. Ale divné je, že jen na některých silnicích. Třeba na starých to nic nedělá a vyjedu na novou rovnou a celé to vibruje. Kola jsem převážil a měl tam i jiné. Zadní pravý kolo jsem koukal tak mi pribržďuje. Nejde tak z lehka otočit jako to leve. Nemuže to mít na to vliv? Nebo jestli neni kotouč zvlněný? Při rozjedzdu a pomalé jízdě nic nevibruje pouze ve vyšších rychlostech Nemá s tim někdo zkušenosti?
  4. Mam podobný problém. Vibruje mi celé auto pri vysich rychlostech kolem 90km/h Do volantu to nejde. myslel jsem že to budou delat kola. Nechal jsem je prevažit a porad stejne. Zajimave je ze mi to dela jen na nekterych silnicich.
  5. Když sundáš manžetu řadící páky tak tam uvidíš celý mechanizmus a je tam pružina, která by měla mit ten odpor jak říkáš. Zkus se na ni podívat třeba je unavená..
  6. Včera dobrý srázek.. můžem zas někdy
  7. V sobotu bych mohl a to bez problému.. v nedeli bych taky dorazil ale pak jdu do prace.. takže každopadne se tam dostavim..
  8. Taky bych mohl dorazit, ale nevim na jak dlouho pak musím do prace..
  9. Zdar vítám tě tu našem okrsku..:.-)

  10. no já bych taky určitě dorazil.. pokud nebudu v praci.. jeste bych mohl rict kamosovi taky koupil ted O1 ..
  11. zdar.. pojedes na sraz skoda home? 7.-9. rijen ?

×
×
  • Vytvořit nový...