MirekM Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) Mám jeden blondýnový dotaz. Motor na volnoběh, zapomenutá zařazená 1, zabržděno na ruční brzdu a rychle vyšlápnutá spojku v domění, že je motor vypnutý. Mimo poskočení dopředu, hrozí nějaký problém typu přeskočení rozvodového řemene, utržení nějakého úchytu motoru či převodovky nebo nějaké jiné poškození něčeho jiného? Editováno: 16. Srpen 2009, autor: MirekM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ha ha... Nemělo by se nic stát. Auto akorát poskočí a chcípne. Myslím, že na to je auto konstruovaný s velkou rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 moc tomu neozumím..jak můžeš mít zařazenou 1 a motor na volnoběh ..a zarvanou ručku????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 skusim vysvetli blondinovsky. "Som zastala na krizovatke. Normalne som mala vyslapnutu spojku, druhu nohu na brzde. Zatiahla som rucku aby som nesla dozadu a pustila spojku, ze si idem vytiahnut malovatka. Myslela som ze mam neutral. A ona tam bola jednotka. ja neviem kto ju tam dal.... auto poskocilo a chciplo." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) moc tomu neozumím..jak můžeš mít zařazenou 1 a motor na volnoběh ..a zarvanou ručku????? Velmi jednoduše, popojížděl jsem u stojanu na benzin, nevyhodil jedničku abych ji po vypnutí motoru nemusel znovu řadit, zabrzdil ruční brzdou a než jsem vypnul klíčkem motor začala do mě hučet manželka o vyšší ceně benzinu než na jiné benzince. Tak jsem se nad tím zamyslel a v ten okamžik zapoměl, že ještě nemám vyplý motor. S rádiem a hlavně ventilátorem na 4, motor na volnoběh není vůbec slyšet. U starších aut s ocelovým rozvoďákem a poctivou kovářskou konstrukcí by mě takovýto dotaz vůbec nenapadl. Editováno: 17. Srpen 2009, autor: MirekM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Doporučuju sehnat samolepku z autobusu nebo tramvaje: "Za jízdy nemluvte s řidičem!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Pokud sis nepřetrhl auto tak se nic nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Doufam, ze rozdil v cene byl 10hal na litr . Pri plne nadrzi je to pomerne znatelna uspora v rodinem rozpoctu Ale vazne. Stat by se nic nemelo. Je to uplne stejny, jako kdyz to chcipne pri rozjezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 mne sa to uz tiez zo dva razy stalo , a vzdy ked tam sedela zenska vedla mna, nieco asi natom bude , proste som sa pozabudol a zabudol vypnut motor. ale nic sa tomu autu nestalo , to mas ako v autoskole, ked niekto pusti rychlo spojku a motor skape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) no, já se dokonce jednou v opilosti pokusil nastartovat svojí fabču se zařazenou jedničkou, zamčenym defendlokem a zataženou ručkou..a to prosim bez sešlápnutí spojky . podotýkám, že jsem nechtěl nikam jezdit, měli jsme jen party v autě na zadních sedačkách a chtěli jsme si zatopit:)) auto poposkočilo zaškytalo, chcíplo. divil jsem se, proč to nejde, tak jsem to zopakoval ještě dvakrát. už je to pár let,ale do dneška si vyčítám, co za zvěrstvo jsem svojí fabče udělal Editováno: 24. Srpen 2009, autor: Rabbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jaký zvěrstvo. To udělá skoro každý začátečník (obzvláště pak ženská). Jen mi nejde na rozum, proč nedali na spojku rozpínací kontakt? Na mém minulém autě (Hyundai Sonata) byl, takže to co tady popisuješ se nikdy nemohlo stát (šlo startovat pouze při sešláplé spojce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) Pěknej nápad Editováno: 24. Srpen 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) Pěknej nápad Editováno: 24. Srpen 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 heh , no to sa musim priznat aj mne sa stalo ze som startoval bez spojky zo zaradenou jednotkou , ale sila ten starter normal to tahalo dopredu to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Síla starter ne, spíše převody Když nejede kamion a zůstane v zatáčce tak když to jde vyjede startérem aspoň z té zatáčky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Nebo z železničního přejezdu ... pokud je akumulator v dobrém stavu. Takže až zůstanete trčet na kolejích a pojede vlak, neváhejte 1. nebo zpátečku a startér. Editováno: 28. Srpen 2009, autor: MirekM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 MirekM: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no, já se dokonce jednou v opilosti pokusil nastartovat svojí fabču se zařazenou jedničkou, zamčenym defendlokem a zataženou ručkou..a to prosim bez sešlápnutí spojky . podotýkám, že jsem nechtěl nikam jezdit, měli jsme jen party v autě na zadních sedačkách a chtěli jsme si zatopit:)) auto poposkočilo zaškytalo, chcíplo. divil jsem se, proč to nejde, tak jsem to zopakoval ještě dvakrát. už je to pár let,ale do dneška si vyčítám, co za zvěrstvo jsem svojí fabče udělal NECHTĚL JSI NAPSAT SE ZAŘAZENOU ZPÁTEČKOU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Marku, byl nadranej... třeba zamyká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 U defendlocku je to jedno jestli 1. nebo R nebo jiný kvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Tak to se malinko mýlíš......defend nezamkneš pokud nedáš zpátečku.....U FI A FII na 100% Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Tak jsem to zkoušel, a jde zamknout buď jednička nebo zpátečka. Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 zajímavé, že u mě ne.......několikrát se mi stalo že jsem nedal zpátečku a měl 1 a nešlo to...tak jak to tedy je...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Tak ty defedlocky jsou různých verzí, takže asi i záleží z kterého jsou roku atd. Já to mám v autě od novoty tj. 9/2001 A nebo prostě náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Tak u předchozí FI...byl ten zboku....a nešlo to..rok 2003...a teď FII defendlock navrchu u řadičky....a nejde to..jen na zpátečku...rok 2008 Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.