kajmansky Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 dostali sa mi do ruk origo svetla s xenonami. original u mna tam nejsu, nemam tam ani hmlovky... konektor z mojho auta je mensi o 4 piny od toho ktory ma ist do xenonov. nemozte mi niekto poradit jak mam zmenit ten konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajmansky Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 nemate aspon niekto schemu na zapojenie tych pinov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tak jednoduché to nebude, nechej si to od někoho udělat. Jinak musíš koupit jiný konektor a přepinovat, pak ještě vyřešit naklápění, zhasínání tlumených při dálkových, atd... návod budiž na stránkách skodaoctavia.cz nebo zde na foru je taky několik stran příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajmansky Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Tak jednoduché to nebude, nechej si to od někoho udělat. Jinak musíš koupit jiný konektor a přepinovat, pak ještě vyřešit naklápění, zhasínání tlumených při dálkových, atd... návod budiž na stránkách skodaoctavia.cz nebo zde na foru je taky několik stran příspěvků. co sa tyka tych konektorov tie mam, lebo to prehadzujem z rozbitej octavie... neberem z nej snimace na naklapanie svetiel, da sa to tam dat aj bez toho? mne staci ked si ich len nastavim a hotovo.. bude stacit len prehodenie tzch konektorov a prepinovanie?? diky moc,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) Hele, jestli máš ty čidla, dal bych je tam, je to ideální řešení. Když ne, lze to upravit na kolečko, ale není to ono, a na STK tě můžoou vyhmátnout, ale nastavit je natvrdo? Copak budeš jezdit stále stejně vytížený ? Editováno: 17. Srpen 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Pokud bych měl tu šanci vzít to komplet i s nivelací a vymotat si kabeláž, tak bych rozhodně NEVÁHAL a dodělal komplet. Mimochodem, na STK ještě můžou prudit s ostřikovačema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Přesně tak jak píše lukash: nivelaci a měl by si pořešit i ostřikovače. Obojí je totiž ke xenonům povinností. Jinak nemusí prudit jen STK ale taky Policie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Pokud to chceš předělat ,tak doporučuji to udělat tak jak to má být!!!!! Už jen zhlediska bezpečnosti!!!! Je tu pár lidí co to umí profi namontovat. V případě zájmu doporučím: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Já ti radím také originální úpravu se vším jak má být,už jenom z důvodu kontrol policie,která se na toto asi začíná zaměřovat.Tento měsíc jsem při policejní kontrole prošel i kontrolou nivelace.Po otázce zda mám xenony origo,zkontroloval ovladač světel a po té jsem musel zhasnout a znovu rozsvítit,jestli se hejbou.Pro mě sranda,pro někoho to může být problém.Jinak lukash-u xenonů zůstavají při zapnutí dálkových světel,potkávací stále zapnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 To je pecka, ostřikovače nechali napokoji, tj bez testu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Já ti radím také originální úpravu se vším jak má být,už jenom z důvodu kontrol policie,která se na toto asi začíná zaměřovat.Tento měsíc jsem při policejní kontrole prošel i kontrolou nivelace.Po otázce zda mám xenony origo,zkontroloval ovladač světel a po té jsem musel zhasnout a znovu rozsvítit,jestli se hejbou.Pro mě sranda,pro někoho to může být problém.Jinak lukash-u xenonů zůstavají při zapnutí dálkových světel,potkávací stále zapnuté. jj, já vím že zůstávají svítit, i ta věta je tímto způsobem myšlena, ale lze jí pochopit různě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 To je pecka, ostřikovače nechali napokoji, tj bez testu? Vidíš,to je nenapadlo nebo jim stačilo že tam jsou Já taky koukal jak z jara když to na mě vybalil,ale držel jsem hubu,páč jsem jel bez rezervy,tak se mi nechtělo provokovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 co sa tyka tych konektorov tie mam, lebo to prehadzujem z rozbitej octavie... neberem z nej snimace na naklapanie svetiel, da sa to tam dat aj bez toho? mne staci ked si ich len nastavim a hotovo.. bude stacit len prehodenie tzch konektorov a prepinovanie?? diky moc,,, Ak tie cidla nechces tak ich vyber a ja ich od teba zoberiem Daju sa cidla zohnat aj niekde inde,a kolko cca stoja??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Čidla se občas objeví v bazaru, poslední cena byla cca 2500,- přední+zadní, držáky, konektory, ale už dlouho jsem je neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.