Publikováno Srpen 19, 200916 r Ahoj, na Fabii II Combi Elegance 1,6 vyrobené v květnu 2009 mám uvolněný kryt páky ruční brzdy - je posuvný v rozsahu 1,5 cm. Nevím, jestli to mám reklamovat, děsí mě představa, že budou rozebírat středový tunel... Nemáte někdo zkušenost ?
Srpen 19, 200916 r Mal som ten isty problem - riesene reklamaciou a vymenou krytu - bola tam vylomena zarazka. Drzim palec
Srpen 19, 200916 r dej to na reklamaci....nevím proč Tě děsí rozebírání středového tunelu...to udělají oni a nikdo nic nepozná..
Srpen 19, 200916 r To vypadá na nějakého blbého montážníka, protože si nemyslím, že jsi to udělal Ty! Za 3 měsíce? Reklamace a hotové-vyřízené!
Únor 28, 201015 r Nenašel jsem k návleku ruční páky jiné téma, tak se ptám tady. Nevíte někdo jestli mi bude koženej návlek z F1 pasovat do FII/R ??
Březen 2, 201015 r Kolegovy z práce už ten kryt na ručce upevňovali - něco mu k tomu nacpali ..... Ještě žě ruční brzdu vlastně vůbec nepoužívám
Březen 2, 201015 r Žádný středový tunel se nemusí vyndavat. Jen se vycvakne ten malý plast pod ruční brzdou, pomocí malého šroubováku se odjistí zespoda ten kryt páky, no a je to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.