yogi0077 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Zdar Neviete niekto poradit co robit pokial mi nejde zamkynanie zadnych dveri dialkovym??Ide len odomykanie.....Zamknem klucom a odomknem dialkovym...a je to teda dost nepohldone chodit stale do zadu zamykat... Vag vypisal chybu zbernice datovy kablov na konfortnej jednotke...01336 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 ZdarNeviete niekto poradit co robit pokial mi nejde zamkynanie zadnych dveri dialkovym??Ide len odomykanie.....Zamknem klucom a odomknem dialkovym...a je to teda dost nepohldone chodit stale do zadu zamykat... Vag vypisal chybu zbernice datovy kablov na konfortnej jednotke...01336 dakujem A neaktivoval sis náhodou stahování oken pomocí dálkového ovladače? (toto se při tom někdy stane - někde se o tom tady psalo). Jinak VIS píše chybu ve drátech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yogi0077 Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 A neaktivoval sis náhodou stahování oken pomocí dálkového ovladače? (toto se při tom někdy stane - někde se o tom tady psalo).Jinak VIS píše chybu ve drátech. No aktivoval....treba to vypnut alebo nevies kde je ta tema neako ju neviem najst:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 No aktivoval....treba to vypnut alebo nevies kde je ta tema neako ju neviem najst:-( Tak v tom je ten problém mne sa to tiež teraz stalo už druhý krát prvý krát som to riešil prehraním celeho fw čo my robil cosby a teraz neviem či opäť na vílet za cosbym alebo si už pomôžem sám, ale už som to robil niekolko krát na O1 a teraz mi to urobilo iba 2 krát neviem čím to je ak by niekdo vedel ocením každe info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Myslím, že o tom psal Cosby, tak jak píše Smreko. Zkus u něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yogi0077 Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tak v tom je ten problém mne sa to tiež teraz stalo už druhý krát prvý krát som to riešil prehraním celeho fw čo my robil cosby a teraz neviem či opäť na vílet za cosbym alebo si už pomôžem sám, ale už som to robil niekolko krát na O1 a teraz mi to urobilo iba 2 krát neviem čím to je ak by niekdo vedel ocením každe info Nevies dat taky strucny navod ako sa vlastne preprogramuje ta riadiaca jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ale teraz neviem čo máš presne na mysli ak maš to že ako sa mení firmware tak mam zdanie že to ide cez klasický kabel KKL ale je zapotreby daky ten soft a firmware na nahratie ale vtedy to nechcel cosby prezradiť ako na to viac o tom neviem a ešte som nestihol presondovať net ako na to Ak si to robil cez komfort manager tak ako ja tak pravdepodobne to prepíše na superbove hodnoty skúšal som aj deaktivaciu okien no ani to nepomohlo tak fakt neviem ako na to inak treba to naštudovať niekde alebo ísť na návštevu k ľuďom čo to už majú nacvičené ako je cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yogi0077 Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ale teraz neviem čo máš presne na mysli ak maš to že ako sa mení firmware tak mam zdanie že to ide cez klasický kabel KKL ale je zapotreby daky ten soft a firmware na nahratie ale vtedy to nechcel cosby prezradiť ako na to viac o tom neviem a ešte som nestihol presondovať net ako na to Ak si to robil cez komfort manager tak ako ja tak pravdepodobne to prepíše na superbove hodnoty skúšal som aj deaktivaciu okien no ani to nepomohlo tak fakt neviem ako na to inak treba to naštudovať niekde alebo ísť na návštevu k ľuďom čo to už majú nacvičené ako je cosby Ano robil som to cez MKM a tiez som skusal vsetko mozne aj deaktivaciu...No idem pohladat nieco na nete ak nieco najdem dam vediet....Nechce sa mi ist na vylet az za hranicu:-) nerobi to niekto aj na slovensku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Záhada vyřešena. Je to tady. http://www.motordiag.cz/info/priklady#MKM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.