edadavids Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj, mám takový problem.Mám originální centrální zamykání ,ale nemám el. stahování oken .Tak jsem dokoupil -DO ,ale když jsem to rozebral tak jsem zjistil že tam žádná komfortka neni,ani konektory nic!!!!! Nevim co mám kde vyměnit.Porad te co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 a hledal jsi na správném místě? taky jsem měl problém ji najít... mrkni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...18665&st=40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Díky,hledal jsem na správnem místě a nenašel.Nemontovala škodovka kromě centrálu s komfortkou ,nějaký jednodušší centrál? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Žádnej jednodušší centrál nikdy nebyl, máš vůbec kontrolku ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 je dost zastrčená nad pedálem brzdy,dobře se podívej,nebo jednodušší,načti ji Vagem.Pokud je,Vag ji najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.