Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko lidičky, před chvilkou jsem mluvil s chlapíkem, který mi nabízel origo řídící jednotku 96kW. Prý stačí jen vyměnit ŘJ, skompatibilnit s autem a je to hotové. Je to pravda? Moc se mi tomu nechce věřit. Nabízel mi, že mi jí půjčí na 14 dnů na zkoušku. Poradíte? Nerad bych odpálil motor, kvůli 15kW....

Mám 1,9TDi 81kW, narajtováno 146000km. r.v.98´.

pičovina

Tiež si myslím že je to hlúposť. Veď ide o dva úplne iné motory.

• Autor

No taky se mi to nezdá..... Zase na druhou stranu, když si to nechám chipnout od některé z renomovaných firem, tak z toho také "dostanu" podobný výkon. :unsure:

• Autor

Nikdo nic? Nikdo z ladičů mi neporadí? :unsure:

vlítni na dieselpowerforum tam to probrali dosyta - jinak je to kravina bo 96kW je PD má spoustu věcí jinak včetně vstřikovacích tlaků, trysek atd,buď si to nech čipnout a nebo si to nech od kluků přetryskovat a přehodit turbo a přeprogramovat

• Autor

Já jsem ale úplně blbej!!!! :doh Ještě že to vím, že 96 kW je PD!!! Mě ten chlapík vyzmatkoval.......

Vse krome 66TDI a 81TDi je TDI PD

• 3 týdny později...

Nedavno jsem chtel davat Turbo z TDi PD 96kW pres Andreho a je toho dost co se meni oproti obyc TDi (mam jeste AGR.)

• Autor

No já se rozhodl, že to nechám v sérii, chci aby mi jezdila co nejdéle, nevím jak dlouho ještě si jí budu muset nechat. Myslím že 81kW není až tak malý výkon a na seriový podvozek je těch koníků až až.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.