Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřeboval bych poradit aspoň základ co je nejlepší na vylepšení podvozku aby se to v zatáčkách tak nenaklánělo. A zárověň potřebuju zvýhnout předek psalo se tu že když se pod tlumiče daj podložky tak se to trošku přitvrdí.

Vloženo

Přidáním nějakých podložek pod sériová péra nic nepřitvrdíš. Musím přiznat, že s těchto dvou neslučitelných požadavků jsem jsem trochu mimo...

Vlastně by to šlo, nech si na zakázku vyrobit delší a např. o 25% tužší pružiny. Myslím že želzárny Prostějov disponují softem na takovou to individuelní výrobu.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Potřeboval bych poradit aspoň základ co je nejlepší na vylepšení podvozku aby se to v zatáčkách tak nenaklánělo. A zárověň potřebuju zvýhnout předek psalo se tu že když se pod tlumiče daj podložky tak se to trošku přitvrdí.

když to zvedneš,tak ti to ztvrdne,na předek můžeš dát podložky origo-co se dávají na auta "s výbavou pro špatné cesty".ztvrdne to auto,ale počítej,že zase v zatáčkách kapku uskakuje

Vloženo

Chce to vyměnit většinu věcí za sportovnější, takže pružiny, tlumiče, sportovní silentbloky, stabilizátor, atd... = k čemu mi budou Koni a sportovní péra, když mám vymačkaný silentbloky, kuláky a auto mi lítá po silnici jak se mu zachce...

Jenom podložkama to rozhodně neztvrdne :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...