tomiee Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 mam zase dotaz, dneska sem vzal za predni kolo u me octavie, a kdyz s nim hodne zatresu citim docela vuli...tak si myslim ze jsou to loziska...tycka stabu je tam nova, tak uz nevim co jineho to je....lozisko je tam urcite jeste origo, tak si myslim ze to bude ono...nasel sem na netu super cenu na znacku FAG, tak do toho asi pujdu. Jen chci vedet jestli mi samotny lozisko staci, nebo se kupuje jeste neco? dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no nevím ale na 90% ta vůle je na kulovým čepu řízení nebo ramene. Tak vymlácený přední ložisko jsem ještě neviděl, aby byla cítit vůle rukama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 je totiz pravda ze kdyz zatocis, tak by to melo hucet, a to nedela...jinak na nerovnostech citim lehke tutani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 chlapy, nerikejte ze mi nekdo neporadite....mam koupit ty loziska? kdyby bylo spatny tahlo od rizeni, tukalo by to jinak, tohle je takovej tezkej zvuk....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 chlapy, nerikejte ze mi nekdo neporadite....mam koupit ty loziska? kdyby bylo spatny tahlo od rizeni, tukalo by to jinak, tohle je takovej tezkej zvuk....dik Podívej se na lůžka stabilizátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 a kuláč na ramenu. stejně si myslím že je to n řízení jestli jsi to cítěl rukou tak chyt rukou kuláč a ať ti s tím někdo zacapluje a musíš to cítit. pak zkus ještě vnitřní na řízení nahmátni přes manžetu a zas zacapluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 na ten kulac se podivam, rikalo mi to spousta lidi, ale porad si myslim ze to bude to lozisko...o vikendu to zkusim....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Pokud by jsi měl ložisko tak v háji, že by mělo vůli, tak pak by jsi byl na pokraji upadnutí kola!!!!Na 99% se přikláním k některému z čepů nápravy, případně k silentblokům ramene - může být utržený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hura.lozisko to neni, vidim to na horni nebo spodni kukak...spis horni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ložisko mi dělali minulej tejden. I s prací za litr. Nezdálo se mi, že hučelo tak dlouho, ale ten maník, co to dělal, řikal, že už to bylo na hraně, mělo to už i vůli. Ufff. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ložisko mi dělali minulej tejden. I s prací za litr. Nezdálo se mi, že hučelo tak dlouho, ale ten maník, co to dělal, řikal, že už to bylo na hraně, mělo to už i vůli. Ufff. Ať žijou ložiska Optimal a jim podobné !!! Kde by jsme dnes byli nebýt jich.... I s prací za litr?! Tak to ti držím palec ať Ti tam vydrží déle než rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huml Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ložisko mi dělali minulej tejden. I s prací za litr. Nezdálo se mi, že hučelo tak dlouho, ale ten maník, co to dělal, řikal, že už to bylo na hraně, mělo to už i vůli. Ufff. Ať žijou ložiska Optimal a jim podobné !!! Kde by jsme dnes byli nebýt jich.... I s prací za litr?! Tak to ti držím palec ať Ti tam vydrží déle než rok Koukám, že nejseš jedinej kdo má s Optimálem tak dobrý zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ložisko mi dělali minulej tejden. I s prací za litr. Nezdálo se mi, že hučelo tak dlouho, ale ten maník, co to dělal, řikal, že už to bylo na hraně, mělo to už i vůli. Ufff. Ať žijou ložiska Optimal a jim podobné !!! Kde by jsme dnes byli nebýt jich.... I s prací za litr?! Tak to ti držím palec ať Ti tam vydrží déle než rok Dával to i na služební Octu a maj s tim nalítáno 60 kkm! Mě v týhle době stačí, když vydrží aspoň 10 kkm, pak už budou pinožky a autí dostane lepší - až doslouží tohle. Takže jako výpomoc v nouzi mi to zatim musí stačit. Napíšu, až klekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 já dal nové ložisko a ted jsem zjistil ,že mam špatný i gumy stabilizátoru , takže znova do servisu .Hlavně že mi říkali že je vše o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.