dubman Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no jde mi hlavně o to žebrování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jak rikam mam ji komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 among: díky za nabídku není to špatné ale už mám jiný zdroj jinak žebrování stojí 720 a chromový rámeček 1200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) Cau,kluci zajimala by me tahle maska.. Kde se da koupit ? Ale asi nedá co ..Videl sem to i v reklame na nejakou banku .. Zlutý FRS tez s touto maskou .. Já po ni uplne slintám .. nevíte kde ji splašit? ale moc se mi nelibi veprostrřed horní střed... Editováno: 18. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 koupit se nedá a moje je mnohem hezčíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 bobiku já vim ale ty ji neprodáš Za jakou cenu bys udelal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jsem zájemce č.2 , ale to už Bobik ví už jsem mu kvůli masce taky psal. Kdyby alespoň hodil ňákej návůdek jak nato. HOĎ BOBIKU HOĎ. aspoň do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) mě taky do sz:)) sem ho s tou maskou taky otravoval .. jinak alpako k tem diskum,skoda ze si si to tam nehodil dřiv do podpisu.. Zrovna jedny šli pryč za dobrou cenu i s gumama free. Editováno: 18. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Já návod vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 návod?....origo maska a zalaminovat....nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 kdybych ty fotky videl :-( neni tam neco takovyhleho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jj, něco takovýho Kájo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Cau,kluci zajimala by me tahle maska.. Kde se da koupit ? Ale asi nedá co ..Videl sem to i v reklame na nejakou banku .. Zlutý FRS tez s touto maskou .. Já po ni uplne slintám .. nevíte kde ji splašit? ale moc se mi nelibi veprostrřed horní střed... V reklame na ceskou pojistovnu je to podle me virtual, co se tyce zbytku, tak podle me normalne zalaminovat - ja si to dal k chlapkovi, co vari plasty (uz pred pul rokem ), aby mi to upravil - seriznut ten chrom do rovne, tak cekam, co vymysli, ma toho prej moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 na 90% virtuál někdy to v telce dělaj většinou ale zabarví jen znak na černo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 návod?....origo maska a zalaminovat....nic víc Koukal sem na to trocha laminátu nebo kitu hoďka broušení, trocha laku a maska je na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 kdybyste to předělávali, tak je taky ještě potřeba dodělat ty lamely masky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) no sem zvedavej teda jak to dorpacuju budu delat tu masku ala bobik jen jeste nekde sehnat org masku .. mozno predfecelift edit:uz sem psal amogovi jesi by dal tu svoj org za par kčs Editováno: 26. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Mě osobně se líbí klasická z RS. Kdyby jí někdo měl ve stříbrné a měl by pocit, že ji musí nutně zkurvit tak ať se mi ozve a může zkurvit tu mojí předfaceliftovou a já si nechám za úplatu tu eReSáckou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gauner Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj! Pokud to tady už někdy bylo tak se omlouvám. Potřeboval bych od Vás zjistit kolik by mohla stát nová maska na Fabku i s lakem. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gauner Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Vlastně by stačila jenom tá maska s tím rámečkem bez té černé mřížky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 myslim si že bez černé mřížky nemáš moc šanci sehnat,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gauner Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Klidně může být i s tou mřížkou, jenom by mě zajímala cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piter33 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-fabia/sp...a-fabia-s277162 pozri tuna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.