Červen 12, 200619 r among: díky za nabídku není to špatné ale už mám jiný zdroj jinak žebrování stojí 720 a chromový rámeček 1200
Únor 18, 200718 r Cau,kluci zajimala by me tahle maska.. Kde se da koupit ? Ale asi nedá co ..Videl sem to i v reklame na nejakou banku .. Zlutý FRS tez s touto maskou .. Já po ni uplne slintám .. nevíte kde ji splašit? ale moc se mi nelibi veprostrřed horní střed... Upraveno Únor 18, 200718 r od kodemi
Únor 18, 200718 r Jsem zájemce č.2 , ale to už Bobik ví už jsem mu kvůli masce taky psal. Kdyby alespoň hodil ňákej návůdek jak nato. HOĎ BOBIKU HOĎ. aspoň do SZ
Únor 18, 200718 r mě taky do sz:)) sem ho s tou maskou taky otravoval .. jinak alpako k tem diskum,skoda ze si si to tam nehodil dřiv do podpisu.. Zrovna jedny šli pryč za dobrou cenu i s gumama free. Upraveno Únor 18, 200718 r od kodemi
Únor 20, 200718 r Cau,kluci zajimala by me tahle maska.. Kde se da koupit ? Ale asi nedá co ..Videl sem to i v reklame na nejakou banku .. Zlutý FRS tez s touto maskou .. Já po ni uplne slintám .. nevíte kde ji splašit? ale moc se mi nelibi veprostrřed horní střed... V reklame na ceskou pojistovnu je to podle me virtual, co se tyce zbytku, tak podle me normalne zalaminovat - ja si to dal k chlapkovi, co vari plasty (uz pred pul rokem ), aby mi to upravil - seriznut ten chrom do rovne, tak cekam, co vymysli, ma toho prej moc
Únor 21, 200718 r návod?....origo maska a zalaminovat....nic víc Koukal sem na to trocha laminátu nebo kitu hoďka broušení, trocha laku a maska je na světě
Únor 26, 200718 r no sem zvedavej teda jak to dorpacuju budu delat tu masku ala bobik jen jeste nekde sehnat org masku .. mozno predfecelift edit:uz sem psal amogovi jesi by dal tu svoj org za par kčs Upraveno Únor 26, 200718 r od kodemi
Únor 28, 200718 r Mě osobně se líbí klasická z RS. Kdyby jí někdo měl ve stříbrné a měl by pocit, že ji musí nutně zkurvit tak ať se mi ozve a může zkurvit tu mojí předfaceliftovou a já si nechám za úplatu tu eReSáckou
Únor 28, 200718 r dyť tam neni žádnej rozdíl, kromě znaku.. o asi myslí že je celá jiná když je tam navíc znáček
Březen 4, 200718 r Ahoj! Pokud to tady už někdy bylo tak se omlouvám. Potřeboval bych od Vás zjistit kolik by mohla stát nová maska na Fabku i s lakem. Dík za odpovědi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.