Luďa Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Něco takovýho dělá Milotec. Je sice dražší,ale mě na Hráškovi seděla perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jo? kdesi som cital ani o milotecu chvalu na masku, ale mohol to byt blud.....mne islo o prachy, nenapadlo ma, ze sa stane, ze to nebude sediet.....spravim foto nech si kady rozmysli ci ju kupit.............este aj sriekanie v origo servisu mi sprasili a tie hrany neosmirglovali a farba je tam hrcata....inak mam naraznik rs a ja mam cervenu coridu....no a ked mi nastriekali ten naraznik, nesed mi odtien s tou mojou, skor je to ako cervena rally....myslite niekto, ze je to na reklamacku, alebo je fakt nemozne trafit priblizne tu itu farbu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) Potřebuji poradit,dá se na FI objednat ta přední chrom.část masky objednat v přípravě pro barvu? Poradí někdo Editováno: 4. Červenec 2008, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 bože, to je dotaz. Viděl jsi to někdy v barvě přímo od škodovky? Sám si odpovíš, že nikolivě. Tak ten dotaz je úplně zbytečnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 dovolim si oponovat, vela veci som nevidel a existuju, takze sa mi dotaz uplne odveci nezda ale aj ja pokial viem tak tento diel v priprave na lakovanie neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Přesně tak,člověk kterej se v těchto věcech tolik nemotá tak neví co je a co není běžný Ale bych to nějak nehrotil,odpověď mohla být kultivovanější ale je pátek odpoledne a pomalu nam končí prac.den resp.týden takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 nechci zakládat nový téma, chlapi Fabiáci nemáte někdo přebytečnou masku na FI? nechci jí na auto, jen jako dekoraci, takže když bude ulomenej nějakej úchyt, nevadí.. Inzerát do bazaru jsem si dal, ale neuspěšně.. díky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altec Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 zdravim nevie mi niekto poradit ci tato "maska" je kupena alebo je prestriekana a ak je robena vydrzi to nieco nezacne sa to lupat?! dik za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Taku prednu masku si vyrobis aj zo svojej povodnej. Ten chrom das dole . A das si to nastriekat poriadnemu lakosovi ktory vie striekat plasty . Treba to potom striekat plnicom na plasty+farba+lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altec Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) nieco take som chcel skusit dik za odp. Editováno: 24. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ja som si doma natrel mriezky chladica šedou metalizou (farba vozidla) + obrusil + natrel štetcom + nastriekal farbou 9151 + nastriekal bezfarebny lak = zatiaľ to drží.... cca už niečo cez 2 roky. a výzorovo to je fakt veľmi dobré... tak isto som si chcel urobiť aj kľučky dverí.... a výsledok je taký že zháňam nové kľučky ...nakoľko to vyzera na grc a neviem ako to dat dolu... ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvidsson Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 (editace) Takhle to taky jde, vše je nastříkáno a v pohodě, nic se neloupe Editováno: 5. Září 2010, autor: dejvidsson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 (editace) Tak nějak mne změna masky taky postihla ale nemužu se rozhoupat,každopádně ji budu polepovat folii a teď dejte navrhy. 1)barva auta (u nne 20%) 2)barva černá matná(80%) 2)barva karbon černá(80%) Editováno: 18. Únor 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Osobne bych to prelepil folii. Neni to vubec tezke. Staci to odmastit, podklad vodu, nalepit, vytlacit vodu, vytvarovat a nahrat napr. horkovzduskou nebo fenem a mas to. Je to rychly a lepsi nez lakovat. Kdyz se ti to okouka tak to sloupnes a mas neporusenej ramecek. A kdyz te napadne neco jinyho tak to muzes zas prelepit jinou folkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Vlasto já bych jí nalakoval v barvě auta by nemusela vypadat špatně, ještě jsem jí u nikoho zde neviděl, ale jinak černá matná určitě nejlepší volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štamfy Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 ja si dneska pohrál se svojí maskou a toto je výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 sramfy : ty jo,no nevím .. ale tak proc ne, kazdemu se libi neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ja to mam sprejem bez základu a loupe se to :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Ahoj, chtěl bych se jen zeptat, jestli pasuje maska z FI facelift (2005) na FI před faceliftem (-99). Tušim, že asi ne,ale raději se zeptám. Podařilo se mi trefit v noci srnce v 90km/h...takže předek auta je po smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 ano, pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Ahoj, ještě se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s (pravděpodobně čínskou) replikou masek...stojí mezi 600-800kč. Pokud má někdo zkušenost tak budu rád za radu, jestli to má vůbec smysl pořizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kjuba Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Zdravím .. já si masku na moji Fabči stříkal do černého matu .. nejdříve jsem nanesl základ, vybrousil pod vodou at je to tip top a pak stříkal černým sprejem .. je to super než ti přiletí první kamínek .. pak to dělá to stejné jako s kapotou .. proto je lepší to polepit do folie !!! stříkal jsem každý rok na jaře .. po zimě byla kaput teď mám Folii a spokojenost :-) Editováno: 29. Červen 2011, autor: Kjuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Ahoj, ještě se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s (pravděpodobně čínskou) replikou masek...stojí mezi 600-800kč. Pokud má někdo zkušenost tak budu rád za radu, jestli to má vůbec smysl pořizovat? jakou máš na mysli?? myslíš origo mřížku a rámeček masky?? pokud jo, není noc jednoduššího než jí sehnat na vrakovišti a nebo máš na mysli uplně jinou masku?? popř hod foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 ahoj, potřeboval bych prosím poradit, chci na F1 zrušit ten chromovej rámeček na masce, teda jako dát to do jiný barvy, konkrétně do matný černý. Už jenom proto, že je to jediné věc v chromu na autě. Přemejšlel jsem o lakování, to je mi celkem jasný, ale vzhledem k životnosti bych radši folii. Můžete mi prosím někdo poradit, kde tu folii koupit (Praha a okolí,Pha-západ) a jakým způsobem se to nalepuje, tvaruje? Předem díky za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.