Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
:help: Ahojte,nevim ci sa to tu uz rozoberalo, alemam taky problem ze dneska na dialnici mi zrazu prestalo tahat auto,slo len uplne minimalne,skoro vobec netahalo. Takto som siel este asi 5min a zastavil na odpocivadle. Po nastartovani slo vsetko jak ma:( som z toho dost rozhodeny :( Prosim poradte ak ma niekto skusenosti,ja nie... auto ma 100 000km a nejazdim nejak agresivne,ale zase nie ako dochodca,tak normalne... :help:

Turbo...na 100%....respektive to natáčení lopatek v něm.....někdy to stačí vyčistit a šlape to dál, ale jak by řekl ten kdo s tim má zkušenosti...Je lepší ho vyměnit !!!!...

• Autor

No to si ma potesil....:) tiez sa mi niekedy zda ze to netaha tak jak tahalo,potom to zas taha jak blaznive,cele je to divne,no ale dneska to netahalo vubec.... a vaha vzduchu? A jak sa cisti to turbo? :feve:

Toto je známá věc u TDIček,obvzláště u 2.0TDI....na 100%je to turbo...to jak to přestane jet, je protože si ty lopatky v něm přestanou regulovat a tudíš ten motor spadne do nouz.režimu a přestane tahat...ale stačí vypnout motor a hned v zápětí nastartovat(tzv.restart) a je to o.k. ....to už se tu řešilo několikrát...Čistí se tak, že se musí vyndat, rozložit se ta část z natáč.lopatkami a pořádně vyčistit, případně vyměnit celé to ovládání (je na to opravárenská sada u BOSCHE za +- 3500kč)....ale v těchto km už bych ho asi vyměnil..ty turba na 2.0TDI odcházej dost....Jde o to aby si to ted nenechal vyčistit, což by vyšlo taky na nemalé peníze a za pár km ti může začít řvát a budeš ho měnit a zas platit tak dvojí práci.

Nové turbo se dá vrakovišti sehnat tak kolem 12.000kč...např.zde...

Ahoj, ja som riesil presne toto iste, pisal som o tom tu. Mne to precistili a slape to pekne dalej, vykon sa tiez polepsil.

• Autor

no parada.... a dalsie € v ri.. :feve:

Ahoj, podobný problém jsem řešil asi před měsícem. Auto jelo jak má a z ničeho nic přestalo táhnout (najeto 130Tkm). Druhý den jelo auto bez problémů. Pouze ovšem několik kilometrů. Pak zase citelný úbytek výkonu. Jel jsem s tím do servisu a tam zjistili prokousanou nejakou hadičku co vede od nebo k turbu. Zkrátka se do ní pustil nějaký hladový hlodavec. Oprava asi 2000 českých (samotný ND 1100 bez DPH). Dle informací od mechaniků se to stává velmi často.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.