radovan1 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Nevíte někdo o nějakém návodu jak bez nehody rozebrat a opravit (špatný dotek) oválný konektor co se zasouvá do zámku centrálu ve dveřích u řídiče? Nebo kde sehnat ten konektor? Díky Radovan P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 konektor jde sehnat třeba ve škodovce na demontáž musíš mít vypichováky proč chceš měnit ??? špatně signalizuje otevřené dveře ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan1 Vloženo 30. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 konektor jde sehnat třeba ve škodovcena demontáž musíš mít vypichováky proč chceš měnit ??? špatně signalizuje otevřené dveře ??? Někdy se mi nezamknou dveře, mysle jsem že to je mikrospínačem, ale ten jsem vyměnil, ale chyb je v tom konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Skor tam mas studeny spoj na plosnom spoji v zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan1 Vloženo 30. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Skor tam mas studeny spoj na plosnom spoji v zamku. Ten tišťák jsem bedlivě zkoumal a vypadá bezchybně, procházel jsem kabely a nakonec jsem zjistil že když zahýbám kabely co vedou do toho konektoru tak přestává houkat signalizace rozvícených světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Skus ten konektor prestriekat WD-40 LINK: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.