radovan1 Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nevíte někdo o nějakém návodu jak bez nehody rozebrat a opravit (špatný dotek) oválný konektor co se zasouvá do zámku centrálu ve dveřích u řídiče? Nebo kde sehnat ten konektor? Díky Radovan P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 konektor jde sehnat třeba ve škodovce na demontáž musíš mít vypichováky proč chceš měnit ??? špatně signalizuje otevřené dveře ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan1 Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 konektor jde sehnat třeba ve škodovcena demontáž musíš mít vypichováky proč chceš měnit ??? špatně signalizuje otevřené dveře ??? Někdy se mi nezamknou dveře, mysle jsem že to je mikrospínačem, ale ten jsem vyměnil, ale chyb je v tom konektoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Skor tam mas studeny spoj na plosnom spoji v zamku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan1 Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 Skor tam mas studeny spoj na plosnom spoji v zamku. Ten tišťák jsem bedlivě zkoumal a vypadá bezchybně, procházel jsem kabely a nakonec jsem zjistil že když zahýbám kabely co vedou do toho konektoru tak přestává houkat signalizace rozvícených světel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Skus ten konektor prestriekat WD-40 LINK: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts