Publikováno Srpen 30, 200916 r Čau kluci,dneska mi přestal fungovat centrál u dveří řidiče na dálku, klíčkem to jde tak to bude asi servomotor . Zajímá mě jestli se dá koupit jenom ten motorek nebo budu muset koupit celej zámek poraďte díky.
Srpen 31, 200916 r Čau kluci,dneska mi přestal fungovat centrál u dveří řidiče na dálku, klíčkem to jde tak to bude asi servomotor . Zajímá mě jestli se dá koupit jenom ten motorek nebo budu muset koupit celej zámek poraďte díky. Zacal bych VAGem a take bych se podival na konektor ! Popravde moc todle neodchazi o(
Srpen 31, 200916 r Autor Zacal bych VAGem a take bych se podival na konektor ! Popravde moc todle neodchazi o( čau,já to tady nikde nenašel, tak budu asi první. Dneska jsem volal do škodovky a tam mi řekli, že zámek i s prací tak 7000kč tak začnu tim VAGem zatim dík.
Září 3, 200916 r Dnes jsem zrovna řešil stejný problém, ale na O1. Rozebral jsem dveře, následně i tělo zámku a zjistil vadný motorek. Naštěstí jsem měl doma náhradní zámek, ale bohužel do dveří na druhé straně, nicméně motorek šel bez problému přehodit. Ten náhradní zámek jsem koupil přes vrakoviště www.maxi-l.cz. Nevím jak hodně se liší zámky mezi O1 a O2, ale třeba někdo poradí nicméně na O1 není oprava pro trochu zručného jedince nijak složitá. Když jsem řešil problém se zámky poprvé, řekli mi v autorizovaném servisu podobnou částku, dnes jsem rád že jsem si to opravil za zlomek této ceny sám. Snad mé zkušenosti aspoň trochu pomohou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.