Publikováno Srpen 31, 200916 r Ahoj, před nedávnem mi začalo mírné cvakání od přední nápravy. Homokinetický kloub mě napadl hned jako první, ale v servise mi řekli že ne a že auto je zcela v pořádku. Dělá to stále a já si nevím rady. Cvakání se totiž projeví až zcela po zahřátí a ujetí cca 20km, v pravotočivé zatáčce a jen v určitém natočení kol a pouze pod plynem. Bez plynu možná taky, ale to jen velmi slabě a nejsem si tím tak jistý. Tak pokud byste někdo věděl co by to mohlo být, dejte mi vědět. Díky:-).
Říjen 7, 200915 r Ahoj, před nedávnem mi začalo mírné cvakání od přední nápravy. Homokinetický kloub mě napadl hned jako první, ale v servise mi řekli že ne a že auto je zcela v pořádku. Dělá to stále a já si nevím rady. Cvakání se totiž projeví až zcela po zahřátí a ujetí cca 20km, v pravotočivé zatáčce a jen v určitém natočení kol a pouze pod plynem. Bez plynu možná taky, ale to jen velmi slabě a nejsem si tím tak jistý. Tak pokud byste někdo věděl co by to mohlo být, dejte mi vědět. Díky:-). Ahoj, asi před měsícem mi s tímto problémem přivezli auto z MB na odtahovce opravené, po tom, co mi v Porsche Brno v rámci záruky vyměnili obě poloosy a ono se nic nestalo. Verdikt byl, že vyměnili šrouby, které drží nápravnici u karoserie za kratší. Tím odstranili vzniklou vůli. Pomohlo to. Závada je úplně odstraněná. Hodně štěstí Lukáš Upraveno Říjen 7, 200915 r od rotbrador
Listopad 2, 200915 r Ahoj,já mam problem pri jizde mezi 40-50km se rozkmita predni naprava a prenasi se to do podlahy vozu.Predni kola jsem nechal prevazit.Loziska vymeneny jedno hucelo. Mohl by to byt homokinetický kloub? dik za zpravu
Listopad 4, 200915 r Ahoj,já mam problem pri jizde mezi 40-50km se rozkmita predni naprava a prenasi se to do podlahy vozu.Predni kola jsem nechal prevazit.Loziska vymeneny jedno hucelo.Mohl by to byt homokinetický kloub? dik za zpravu Mně tohle dělá při 70. Kola jsou vyvážený, geometrie v pořádku. Napadaj mě jen tlumiče...
Listopad 6, 200915 r Mně tohle dělá při 70. Kola jsou vyvážený, geometrie v pořádku. Napadaj mě jen tlumiče... Geometrii budu delat,ale asi nepomuže.Někde tady jsem cetl i uchyceni napravy, mozna pricina toho chveni.Tezko se to hleda.
Prosinec 4, 200915 r stejnej problem a vetsinou pri jizde kolam 30km/h a to v plnym natoceni to tak jaksi cvakne , amm novy tlumice ale uz to dela dyl
Prosinec 8, 200915 r Vyreseno,vymena za zimni pneu.But to delaji elektrony nebo letni gumy.Sam jsem tomu nechtel verit.Byl jsem na to upozornem jednim mechanikem.
Březen 15, 201015 r Bude to asi tim .. ja jsem menil zimni na plechu za letni na ALU a v pravem kole jakoby neco cvakalo, kdyz pohnu s volantem .. Predtim to nedelalo.. Geometrii jsem delal, dokonce i znova sundani kol a zkontrolovani celeho kola (vylouceni i toho ze by nebylo dobre uchyceno a dotazeno kolo v puvodnim PNEUservisu). Takze to bude asi skutecne od toho, nicmene prece s tim musi jit neco delat ne? :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.