Přejít na obsah

GSM II + GSM III, jednotky, držáky tel.


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Mám takovou prosbu.Mám superba rv 2008 a když se chci se svojí nokií 6300 spojit tak my telefon pořád píše vypněte vzdálenou sim.Zkusil jsem už uplně všechno ale nemohu přijít na to jak to vypnout a v menu jsem nic nenašel..Díky moc za radu Jirka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páni odborníci, poraďte - auto je Octavia Facelift rv 2010, výbava Elegance, rádio Bolero, handsfree jednotka je 1Z xxx D. Všetko funguje, telefón sa pripojí, ide telefonovať, no raz za čas sa zmaže telefónny zoznam a prestane sa aktualizovať aj zoznam volaní. Odskúšané boli rôzne telefóny, HTC Desire (Android), HTC HD2 (Windows), Nokia E52 (Symbian), všetky sa správajú rovnako. Proste zrazu to zmaže telefónny zoznam, a aj na rádiu aj na maxi dote sa zobrazí prázdny bez mien. Nepomôže zmazať spárovanie a nanovo telefón s autom spárovať, vtedy síce vypíše text, že aktualizuje zoznam, no nakoniec vypíše "seznam je prázdný".

Kde môže byť zrada? Je vadná handsfree jednotka? Nedá sa nejak jednotka resetnúť a zmazať "dočista do čista" z nej všetky spárovania a dáta? Pomohla by výmena za iný typ jednotky? Vraj aktuálne sa montujú jednoty s písmenom C na konci.

Ahoj chci se tě zeptat jestli se ti htc desire spojilo.Mě to píše že telefon není kompaktibilní.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nazdar vsetci,mam taky problem mam bluetooth GSM III,radio Bolero najnovsi firmware,po case(cca 7dni) sa mi vymazu rychle predvolby najpouzivanejsich tel. cisiel a musim ich nahadzovat nanovo.V servise mi nevedia pomoct.A mam pocit ze ani tu.

Editováno: , autor: Chipsik.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

RJ telefonu, kabeláž, mikrofon, držák jednotky, kryt jednotky.. vše mám skladem a můžu namontovat..

Ahoj, řeším úplně stejnou záležitost - mám Škodu Yeti, 1.2 TSI, Experience. Bohužel bez handsfree.

Rád bych do auta bluetooth handsfree dodatečně pořídil a nechal namontovat - bylo by možné u tebe?

Samozřejmě mne nejdříve zajímá, na kolik by celá tato sranda včetně montáže přišla?

V autě mám rádio Swing, MaxiDot (takže montáž včetně "oživení" handsfree na MaxiDotu)

Díky moc za informaci Šindy

popř. email: four.roses@atlas.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit :) M.

Dobrý deň, práve som kúpil novú Oktáviu. K rádiu SWING som si priplatil za predprípravu Bluetooth a zaplatil za volant s ovládacími prvkami nehorázne veľa peňazí. Na moje veľké sklamanie po pripojení iPhone4 nie je možné ovládať prehrávanie cez bluetooth ani z tlačítiek rádia, ani z volantu. Jediný spôsob, ako sa to dá, je pomocou hlasového menu Hudba/Přehrát, poprípade Hudba/Další, čo je však veľmi zdĺhavé a nepohodlné. Pritom sú v danej chvíli tlačítka voľné a niet dôvodu, prečo by nemohli byť použité na ovládanie. Keďže pomocou hlasového menu táto komunikácia funguje znamená to, že nie je problém v komunikácii rádia s telefónom, ale iba v naprogramovaní tlačítiek, aby vo chvíli prepnutia na zdroj BT-Audio bolo možné ovládať aspoň základné funkcie, ako Play, Stop Next a Previous. Prosím poraďte, či existuje nejaký trik, ako toto umožniť, alebo len dúfať, že to niekto v škodovke doprogramuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o radu, přečetl jsem celé téma a už se v tom ztrácím...

Mám OII 2004, tudíž předface s maxidotem.

Dodělal jsem Columbus 3T0, novou gateway, RS MF volant s pádly..

Multifunkce jede bez pravých tlačítek..

Rád bych HF sadu. Telefon Nokia N97 mini.. rsap má..

Takže otázka je, kterou??

Rád bych využil všech funkcí, které jdou..

Zobr. na maxidotu, navi, ovládání tel na volantu, sms na navi, maxíku atd.

Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

O Xperii vím jen že má Androida ale tvoje ŘJ pod sedadlem je už letitá a tyhle novější telefony si s ní prostě nerozumí. Sem na tom stejně s N97. Je tu na fóru a v tomhle vlákně několik alternativ jak to řešit. Po přečtení tohohle vlákna zjistíš jak se věci mají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...