ladino666 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Pointa je v poslední větě. Když BT HF jednotka nenačte kontakty, tak jdou přes BT poslat na jednotku jako vizitka. To jsem skousel a nic to nenacte mam samnsung galaxi SIII dik za info jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladino666 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 bluetooth a HTC Mám teď HTC Evo 3D, předtím Nokia E52, v autě jednotka II a bez problému se připojuje. Načetlo to i seznam. Akorát jsem to dělal na dvakrát. Zkusil bych vymazat připojení v telefonu a znovu navázat spojení a nezapomenout aktivovat, aby se automaticky připojoval. Před koupí HTC mě polévalo, neboť všude jsem četl, že s Androidem je problém, ale je to bez problémů. Tak doufám, že alespoň trochu rada. jakou mas prosim SW v tel myslim verzi androidu. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki1234 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ano byla.Ma to nejaky vliv? Myslel jsem ze posledno pismeno urcuje pouze vylepseni modelu.E horsi J lepsi. Nikde nemuzu sehnat s indexem E.Je to urcite tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) Pánové, kde se dá zjistit kompatibilita GSM jednotky s autem (rádio Audience, tel. Samsung Wave) a co ta jednotka umí? Podle toho co jsem vyčetl (j0ska) potřebuju některou z následujících jednotek: 1Z0035729B 1Z0035729 to sedí, ale pak má fungovat i 5K0.. nebo 7P6, ale tu jsem vůbec našel, zato jsem našel 5P0862335B No jsem z toho jelen - v ETCE žádné popisy nevidím, takže nezjistím co to umí :-( Otázka teda zní - která jednotka bude fungovat a co bude umět? Z toho co jsem načetl je nejlepší (nejkompatibilnější) varianta HF over BT nebo ještě líp miltifukční BT HF a/nebo rSAP - tedy nové jednotky GSMIII - bude mi běhat ta? Editováno: 13. Únor 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Má čerstvá zkušenost se Samsung Galaxy S2 a GSM III (rSap). Dcerka si půjčila můj telefon na hraní a nějak se jí povedlo aktualizovat androdid z původní 2.3.5 na 4.0.4. (Ice cream sandwich). Se zděšením jsem na telefonu sledoval, jak aktualizace probíhá. Výsledek - telefon se prvně připojí, pak vše funguje jak má, ale má problémy se odpojit (telefon je jako připojená k HF a tak jsou všechny sítě nedostupné), někdy se korektně odpojí, ale na telefonu je zobrazen "režim vzdálené SIM karty" a s telefonem jde normálně volat (už to neukazuje sítě nedostupné), ale pak se zase zpětně nechce připojit k HF. Pak pomuže jen restart telefonu, ale korektně funguje zase jen chvíli, pak opět výše zmíněné problémy. Telefonní seznam jsem raději ani nezkoušel stahovat, abych si náhodou nevymazal ten co tam už je stažený. Zkusím počkat na verzi 4.1. (jelly beam), snad vyjde brzy. Jestli to nepomůže, zkusím tu aplikace z rsap.com. Z jakékoliv jiné rady budu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 melo by stacit vypnout podporu vzdalene sim a pak to chodi sosobni zkusenost z Galaxy S3 a GSM s rSap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 a kde to mohu vypnout??? nemohu v nastavení nic najít, mohu jen na horní liště deaktivovat režim vzd. sim, ale nic to nedělá, resp tel jakoby na chvíli zamrzne a ikona je tam stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 myslim ze to jde vyponout v HF v nastaveni, ale ruku do ohne bych za to nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Tak jsem pokročil... chystám se montovat 5P0862335 do auta bez přípravy (MR 2006) a řeším kabeláž: - předpokládám, že v autě bez přípravy nejsou natažené a nezapojené kabely, že? Tedy je musím koupit? - pokud ano, našel jsem na škoda taile svazek s mikrofonem a konektory do rádia a GSM jednotky za 1000Kč - ale z obrázku jsou tam vidět volné žíly a netuším co s nima - nemáte někdo návod? Ideálně i kudy to tahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Nikdo neporadí jak je to s tím kabelem HF GSMII mezi mikrofonem, rádiem a jednotkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Je potřeba zapojit celkem 4 vodiče. Kostra(hnědý) na kostřící bod, plus(červený) za rádiem a 2 CANy taky za rádiem. Ostatní je už zapojené na kabeláži. Jednotka má svoje místo pod sedadlem spolujezdce. Je potřeba držák. K rádiu projdeš prahem a pak za schránkou spolujezdce. Mikrofon se musí natáhnout do stropní lampičky A sloupkem a stropem. Kabeláž můžu dodat. Kdyžtak napiš SZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Díky za odpověď a pomoc! Jinak jsem zkoušel SZ, ale jsi asi moc žádaný (plná schránka) Zkusím časem a nebo nabídni rovnou SZ... díky! Editováno: 20. Únor 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Schránka je už promazaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Zdravím, zajímalo by mě ? Co umí jednotka 1Z0 035 729C ? Mám octavii r.v. 2007 a chtěl bych aby mi to chodilo s volantem maxíkem a hlavně columbem. Bude to tato jednotka umět ? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Nebude, potřebuješ s indexem B (pokud se nepletu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 nebo bez indexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Ahojte, Dal som do predFL 729b,mam mr2007. Stream, mf volant a radio stream s maxidot., podarilo sa mi aj nakodovat, ale neide. Gateway to vidy ale stale vypisuje chybu. Neviete mi napisat kodovanie? Teraz tam mam 00466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Jakou chybu ti to pise a na jake jednotce? Pridal jsi do instalation listu jednotku 77? Kodovani tel. jednotky by melo byt OK. Editováno: 13. Březen 2013, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Viem ze hlasi na tel. Jednotke, a robili sme to na vag jednotke original dotikovom. Vypisoval staticka chyba, ale presnejsie nevim. Dali sme to dneska aj na VCDS, vadna jednotka to vypisuje. ani jeden s programov to nepustil, vyzdera na vymenu jednotky. Editováno: 13. Březen 2013, autor: polygraf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrak Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Zdravím, potřeboval bych poradit mám O2 před FL rv. 2007 jev ní namontován HF Bury ani nevím jestli je montovaný dodatečně ve Škodovcenebo jinde, nicméně zprovoznit ho se smartfonem znamená koupit aktivní držák s Bluetoothza 3600,- nebo celý novjejší komplet Bury za 3800,-. Podle výpisu výbavy je v autě „142 9W5 L VTV Přípravapro telefon“ ze svazku za autorádiemjsou vyvedeny kabely pro telefon do svorkovnice autorádia (to je origo z fabriky)na ně je dodatečně připojen HF Bury. Jo a taky tam jedna svorkovnice volná,tušim 4 žíly. Tak a otázky: 1) Příprava pro telefon znamená že by tam měla býtjednotka GSMII? 2) Jestli jo tak kde přesně ji pod sedadlem mamhledat? Tam co vedou kabely od airbagu na pravé straně pod kobercem? 3) Jestli tam není má smysl ji shánět, případněporaďte jakou mam hledat pro můj telefon HTC Sensation - Android 4.0.3 4) Našel jsem Jatour Digitální CD měnič (USB SD AUXBluetooth rozhraní) plus Bloetooth HF modul (celkem 2900,-) máte s tím někdozkušenosti, nebude to lepší řešení než investovat do origo nebo Bury HF? Předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 origo je nejlepší, příprava neznamená HF jednotku pod sedadlem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 ad. 2) hledej např. podle těchto fotek. Je to pod sedačkou spolujezdce zepředu - zakrytované kobercem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrak Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 origo je nejlepší, příprava neznamená HF jednotku pod sedadlem.. Co teda příprava znamená? Jednotka tam není, nevěděl jsem že je tak velká. Ani žádný kabely a konektory tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 je to anténa gsm přivedená za radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrak Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 ad. 2) hledej např. podle těchto fotek. Je to pod sedačkou spolujezdce zepředu - zakrytované kobercem. Děkuju přeně tohle jsem potřeboval vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.