Hugo007 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Tak jsem konečně na BT bez chyb. Adressword : 77 VAG číslo: 3C8035730E Jméno: Telefon Popis J412 Telefon Rozšířený režim UDS, EV_UHVPremi 002709 Verze software: 0983 Kódování: 020000010100010000000100 Nenalezena žádná chyba znovu jsem nastavil rychlou volbu tak budu sledovat jak dlouho se udrží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Package Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 chlapi tak nikto nevie poradit mne?aku jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 (editace) V 30.1.2017 at 15:56, karel21 napsal: Tak vyzkoušeno, píše nekompatibilní telefon. Jednotka 5N0 035 730 A. Tak včil jaký k ní telefon? Nikdo neporadíte? Editováno: 31. leden 2017, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 před 15 hodinami, ka_r_los napsal: Ano, musí se nakódovat podle auta Jak se to dělá? Mám objednán nějaký kabel s VCSD, tak mám počkat až dorazí? Nevím vůbec kam bych měl kliknout a co upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Doporučuji najít někoho, kdo to umí, v případě že vůbec nevíš co dělat s nastavením... Nebo čekej, že taky můžeš mít za pár minut místo auta hromadu nepojízdného plechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Bohužel jsem dával poptávku i tady a nikdo nic. Jeden v okolí prý nemá problém, ale mám mu prý donést údaje kde co změnit a prý to udělá, ale vrtat a hledat sám od sebe prý nebude nic. A jako jezdit teď kvůli HF 350km k Ferdovi a 350km zpátky, za měsíc, nebo dva zase kvůli LED zadním světlům mi přijde dost padlé na hlavu. Co jsem zatím četl, tak by to nemuselo být nějak složité, ale chce přesně vědět kde co nastavit. Byla by k tomu nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak jestli máš blíže Prahu, tam je Rolbař nebo Milhausek je tuším z Humpolce. Případně by mohl pomoc kokta7 ten je z Hradce Králové. Pokud máš někoho z nich blíže než Ferdu, tak mu napiš [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tyhle blbůstky dokážu udělat taky, ale taky jen Praha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Já jsem právě Morava a to mi přijde, že tady to nedělá vůbec nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 A co tak Prostějov? Vaša by to asi určitě zvládl. http://www.cardiagnostik.cz/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Alessi Brno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 To by už byla rozumnější vzdálenost. Do Prostějova to mám cca 60 km. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo007 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 (editace) Ještě jeden dotaz. Je možné na Boleru dělat něco víc, než: -příjem hovoru -přístup k telefonnímu seznamu včetně uložení rychlých voleb, vytáčení -přístup k výpisům volání Jde mi hlavně o sms. Ty mohu přečíst jen na maxiDotu. Také nastavení BT a WiFi by bylo pohodlnější na Boleru. Na Amundsenu to je stejné? Položky v menu Extra mám neustále šedivé. Je pravda, že během hovoru jsem se tam nedíval. Editováno: 2. Únor 2017, autor: Hugo007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Bolero sms umí, zřejmě ne s tvým softwarem.. možná pomůže update, pokud ne tak nutná výměna za novější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 SMS musí umět jednotka HF, což tady umí a potom i telefon, v RSAP modu nebo musí povolit přístup ke zprávám. Já měl staré HTC touch pro2 a vše ok, koupil jsem Honor7 a nemám ani sms ani wifi v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo007 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 To jo. SMS mi funguje, ale jen přes maxiDOT. Na Boleru nic. Asi mi nikdo neporadí která verze HW a SW to podporuje co? Mám toto: Adressword : 56 VAG èíslo: 1Z0035156G Jméno: autorádio Popis J503 BOLERO Rozšíøený režim TP2.0, CANT=300 CANE=4DA Verze software: 0029 Kódování: 0D0004000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 (editace) V 31.01.2017 at 13:55, m.a.x.i.m.u.s napsal: Když mám 5N0035730C a objednal jsem si 5N0035730D, tak se bude muset taky nějak oživovat? Tak jsem jednotky pouze přehodil a vše funguje. Jak na maxíku, tak na columbu. Samozřejmě, že to na diagnostice ukazuje chyby... Editováno: 3. Únor 2017, autor: m.a.x.i.m.u.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Čau chlapy, mám dotaz jde jednotka 5N0 035 730 B přepnout do režimu UHV z rSAP? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Tak jsem vyzkoušel Samsung S7 v prodejně, koupil ho, připojil a - světe div se - všechno funguje. Jen se mi ukazují jména abecedně podle křestních, zatímco v telefonu podle příjmeních. Nějaká rada? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Taky se mi to tak zobrazuje. Ale stejně mi přijde rychlejší a pohodlnější hledat kontakt v telefonu, tak to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo007 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Myslím, že jsem viděl v nastavení možnost změny řazení tel. seznamu. Já pozoruji další nešvar. Mizí mi WiFi. Prostě úplně zmizí z nabídky. O víkendu se zkusím zase připojit s diagnostikou a podívat se na nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo007 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Běžně se mi stává, že si Bolero nepamatuje rychlé volby. To mě opravdu štve. Zkusím přehrát SW. Stalo se mi ale také, že se v BT modulu 3C8035730E vypnula WLAN a nešla nahodit. Byla nakódovaná a několik dní používána. Najednou zmizela i z menu. Prostě jako kdyby nebyla nakódována. Pomohlo až několikáté překódování. Používám zatím pouze rSAP. Nikdo podobné problémy nemá? Zase jsem v tom sám???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Mně si Columbus rychlé volby pamatuje, ale to Ti asi nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas.R Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Cau vedel by mi niekto povedat preco mi nechce sparovat telefon (iphone SE) v O2 RS fl (pravdepodobne s GSM II - strieborna jednotka pod plastom, na podlahe pod sedadlom). Telefon po zapnuti bluetooth najde Skoda-BT ale pyta si to kod, po jeho zadani ho nezobrazi maxidot ani columbus...Po stlaceni telefonu na volante zobrazi len jedno a to - Telefon nenalezen (ziadne menu nic) a po stlaceni PHONE na Columbuse len stisi zvuk radia a nic sa nedeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Ahoj. Musiš zkontrolovat kolik mobilu máš zapamatovane u radia. Jestli máš vic než 1 , to může být takhle že se pta o kod. Tatinek ma fabiu a mu se nepta. On ma přihlásený jeden mobil Kod obvyklé davaš při sparovani mobilu s radiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.