JaRoY Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Raz mi neslo nastartovat, tak som pozrel diag. a chyby: rele palivoveho cerpadla (j17) a dalsia bola cidlo teploty chladiacej kvapaliny (G62). Myslim ze si tieto dve suciastky dokazem vymenit sam, ale potreboval by som keby ste mi poradili, kde sa nachadzaju tieto suciastky. A popripade aj cislo z Etky keby ste mi pozreli. Fabia Combi 2003 1.4 16V 74kW Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Raz mi neslo nastartovat, tak som pozrel diag. a chyby: rele palivoveho cerpadla (j17) a dalsia bola cidlo teploty chladiacej kvapaliny (G62).Myslim ze si tieto dve suciastky dokazem vymenit sam, ale potreboval by som keby ste mi poradili, kde sa nachadzaju tieto suciastky. A popripade aj cislo z Etky keby ste mi pozreli. Fabia Combi 2003 1.4 16V 74kW Dakujem. Ak ti to neslo len raz, nemusi to byt hned na vymenu. Sleduj to dlhsie, resp. vymaz chyby a uvidis. Inak rele je v pristrojovke v releovom boxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Ak ti to neslo len raz, nemusi to byt hned na vymenu. Sleduj to dlhsie, resp. vymaz chyby a uvidis. Inak rele je v pristrojovke v releovom boxe. No kedze nechcem cakat, aby ma to niekde nenechalo. Vymenim, ved to nieje velka polozka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sempai Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Zdravím, mám něco podobného, psalo mi tu samou chybu jak psal JaRoY o relé, s tím že se to pak změnilo na zavadu v el.instalaci nebo tak něco, zkusil jsem vyměnit to relé, ale závada je tam furt. Navíc se mi občas stane, že to přestane dodávat palivo za jízdy, nevím proč ale pomůže to když to relé vyndám a zase dám zpět. Kontroloval jsem káble kolem konektoru toho relé, ale nic podezřelého jsem nenašel. Nevíte proč to dělá nebo čím by to mohlo být? Mám fab 1,2 47Kw. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sempai Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 No, tak jsem dnes prece jen neco obevil. A to ze jeden kontakt v tom konektoru od RELE mel slaby kontakt, tak jsem ten konektor rozebral a klestema trochu scvakl tu "svorku". Tak snad to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.