Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Raz mi neslo nastartovat, tak som pozrel diag. a chyby: rele palivoveho cerpadla (j17) a dalsia bola cidlo teploty chladiacej kvapaliny (G62).

Myslim ze si tieto dve suciastky dokazem vymenit sam, ale potreboval by som keby ste mi poradili, kde sa nachadzaju tieto suciastky. A popripade aj cislo z Etky keby ste mi pozreli.

Fabia Combi 2003 1.4 16V 74kW

Dakujem.

Raz mi neslo nastartovat, tak som pozrel diag. a chyby: rele palivoveho cerpadla (j17) a dalsia bola cidlo teploty chladiacej kvapaliny (G62).

Myslim ze si tieto dve suciastky dokazem vymenit sam, ale potreboval by som keby ste mi poradili, kde sa nachadzaju tieto suciastky. A popripade aj cislo z Etky keby ste mi pozreli.

Fabia Combi 2003 1.4 16V 74kW

Dakujem.

Ak ti to neslo len raz, nemusi to byt hned na vymenu. Sleduj to dlhsie, resp. vymaz chyby a uvidis. Inak rele je v pristrojovke v releovom boxe.

• Autor
Ak ti to neslo len raz, nemusi to byt hned na vymenu. Sleduj to dlhsie, resp. vymaz chyby a uvidis. Inak rele je v pristrojovke v releovom boxe.

No kedze nechcem cakat, aby ma to niekde nenechalo. Vymenim, ved to nieje velka polozka.

tady to jepost-31983-1251900204_thumb.jpg

• 4 týdny později...

Zdravím,

mám něco podobného, psalo mi tu samou chybu jak psal JaRoY o relé, s tím že se to pak změnilo na zavadu v el.instalaci nebo tak něco, zkusil jsem vyměnit to relé, ale závada je tam furt. Navíc se mi občas stane, že to přestane dodávat palivo za jízdy, nevím proč ale pomůže to když to relé vyndám a zase dám zpět. Kontroloval jsem káble kolem konektoru toho relé, ale nic podezřelého jsem nenašel. Nevíte proč to dělá nebo čím by to mohlo být? Mám fab 1,2 47Kw.

Díky za odpověď

No, tak jsem dnes prece jen neco obevil. A to ze jeden kontakt v tom konektoru od RELE mel slaby kontakt, tak jsem ten konektor rozebral a klestema trochu scvakl tu "svorku". Tak snad to bude OK :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.