ado1973 Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Ahojte chlapi. Mam moznost kupit sedadla s vysk nastavenim, bedrovou opierkou ale maju inu latku,ine calunenie ako mam ja v interiery, Moje su klasicke u vodica vysk nastav bez bedr. opierky a u spoluj. uplne bez. Aku namahu to zobere pouzit orig calunenie z mojich sedadiel O1 clasic r.v.2004 a pouzit ich na tie sedacky z O1 elegance, r.v.2003. Je to vobec mozne? Poradte prosim ako na to, ci ma vyznam sa do toho pustit, pripdne kde ziskat nejake pdf resp obrazok jak na to. Dakujem Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 (editace) za tu námahu to nestojí, to už je lepší vyměnit čalounění ve dveřích, někde to tu někdo dával (dveře) - návod Editováno: 8. Duben 2006, autor: Snowman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 No problem ale je, ze menim len predne sedadla, chcel by som s bedrovou opierkou, takze zadok mi zostane povodny. ten tapacirung vo dveroch by bol fajn ak by som mal aj zadne v tej novej farbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 přední sedadla s bederkou a výšk. stav. mám - šedá, jestli chceš mejlnu ti foto (ale asi jsi kousek z ruky), pošli mi kdyžtak email na PM(SZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.