Publikováno Duben 8, 200619 r Ahojte chlapi. Mam moznost kupit sedadla s vysk nastavenim, bedrovou opierkou ale maju inu latku,ine calunenie ako mam ja v interiery, Moje su klasicke u vodica vysk nastav bez bedr. opierky a u spoluj. uplne bez. Aku namahu to zobere pouzit orig calunenie z mojich sedadiel O1 clasic r.v.2004 a pouzit ich na tie sedacky z O1 elegance, r.v.2003. Je to vobec mozne? Poradte prosim ako na to, ci ma vyznam sa do toho pustit, pripdne kde ziskat nejake pdf resp obrazok jak na to. Dakujem Ado
Duben 8, 200619 r za tu námahu to nestojí, to už je lepší vyměnit čalounění ve dveřích, někde to tu někdo dával (dveře) - návod Upraveno Duben 8, 200619 r od Snowman
Duben 8, 200619 r Autor No problem ale je, ze menim len predne sedadla, chcel by som s bedrovou opierkou, takze zadok mi zostane povodny. ten tapacirung vo dveroch by bol fajn ak by som mal aj zadne v tej novej farbe.
Duben 8, 200619 r přední sedadla s bederkou a výšk. stav. mám - šedá, jestli chceš mejlnu ti foto (ale asi jsi kousek z ruky), pošli mi kdyžtak email na PM(SZ)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.