trava Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Chlapi mam takovej problem na sve octavce 1,9tdi 2002,volant me mirne tahne do leva ale gumy nejsou vubec sjete,muze to byt geometrii nebo necim jinym diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Může přibržďovat kolo, buď kvůli zarezavělému pístku nebo odlepené brzdové destičce ... Editováno: 3. Září 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 no já mám podobný problém udělal jsem geometrii na 17 kola a ted jsem obud 16 a ted když chci jet rovně tak mám mírně volant doprava a když dám volant do rovné polohy cítím mírné brnění čím to muže být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Chlapi mam takovej problem na sve octavce 1,9tdi 2002,volant me mirne tahne do leva ale gumy nejsou vubec sjete,muze to byt geometrii nebo necim jinym diky hoj to muže take byt čep spodniho ramene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Řádně nafoukni kola, pokud to i potom bude táhnout, tak si nechej udělat pořádně geometrii a pokud bude v pořádku, tak už jedině křívé silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 a co může spůsobovat to moje jemné drnčení při rovném volantu a mírné jízdě doleva??? geometrie nová, zkontrolováno v servisu, žádné vule nic, může to být ložisko:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trava Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 takze rikate udelat geometrii a pak spekulovat dal jo???a jak zjistim spatne lozisko protoze uz se me zda ze za jizdy huci ale kdyz to zvednu na zvedak a zatocim snim tak neslisim zadny hokot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 a co může spůsobovat to moje jemné drnčení při rovném volantu a mírné jízdě doleva??? geometrie nová, zkontrolováno v servisu, žádné vule nic, může to být ložisko:?? Co vyvazit kola? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.