Publikováno Září 3, 200916 r ahoj mam octaviu 1.6mpi a rozmyslam nad vybratim katalizatora zvysi sa vykon? oplati sa to vybrat? Upraveno Září 4, 200916 r od nestresuj
Září 8, 200916 r ahoj mam octaviu 1.6mpi a rozmyslam nad vybratim katalizatora zvysi sa vykon? oplati sa to vybrat? Jestli mas kat v poradku, tak je skoda ho nicit (je to dost draha zalezitos). Necekej ze kdyz ho vymlatis tak se zvedne vykon o 20koni!!! Jestli ho ale chces dat urcite pryc, tak ho radsi vyndej a navar tam jen trubku a muzes ten kat prodat. Pokud ho mas uz rozpadlej, tak v tom pripade ho normalne vydloubej ven. Zaver je proste takovej ze se na to radsi vykasli a nech ho tam, jinak neprojdes na emisich (pokud tam nemas znamy)
Září 8, 200916 r A ted me jeste napadlo ze bude asi lambda-sonda i za katem a jednotka by to poznala ze je kat nefunkcni a mohla by padat do nouzaku, nebo hlasit nejakou chybu motoru...
Září 20, 200915 r Autor hm diky sak emisnu to yb som si vybavil to nieje problem takze vykon mi to moc asi neprida co?? nooo tak encham to radsej teda tam diky za rady
Říjen 1, 200915 r hm diky sak emisnu to yb som si vybavil to nieje problem takze vykon mi to moc asi neprida co?? nooo tak encham to radsej teda tam diky za rady Rozumne rozhodnuti...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.