nestresuj Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) ahoj mam octaviu 1.6mpi a rozmyslam nad vybratim katalizatora zvysi sa vykon? oplati sa to vybrat? Edited September 4, 2009 by nestresuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 ahoj mam octaviu 1.6mpi a rozmyslam nad vybratim katalizatora zvysi sa vykon? oplati sa to vybrat? Jestli mas kat v poradku, tak je skoda ho nicit (je to dost draha zalezitos). Necekej ze kdyz ho vymlatis tak se zvedne vykon o 20koni!!! Jestli ho ale chces dat urcite pryc, tak ho radsi vyndej a navar tam jen trubku a muzes ten kat prodat. Pokud ho mas uz rozpadlej, tak v tom pripade ho normalne vydloubej ven. Zaver je proste takovej ze se na to radsi vykasli a nech ho tam, jinak neprojdes na emisich (pokud tam nemas znamy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel.lpg Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Hlavně co se zvedne bude spotřeba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 A ted me jeste napadlo ze bude asi lambda-sonda i za katem a jednotka by to poznala ze je kat nefunkcni a mohla by padat do nouzaku, nebo hlasit nejakou chybu motoru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestresuj Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 hm diky sak emisnu to yb som si vybavil to nieje problem takze vykon mi to moc asi neprida co?? nooo tak encham to radsej teda tam diky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 hm diky sak emisnu to yb som si vybavil to nieje problem takze vykon mi to moc asi neprida co?? nooo tak encham to radsej teda tam diky za rady Rozumne rozhodnuti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts