zdenouch Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Zdravím, můžete mi, prosím, poradit, jak vypadá hadice na odtok zkondenzované vody zespohu z climatronicu? Jak je vyvedena a kam stažena? Dodělávám climatronic do své O1 a tohle potřebuji dopojit. Děkuji za vaše rady a připomínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Ziadna hadica nie je. V prednej stene je "ventil vvypustni vodni" 1H0 820 119 A do ktoreho ide rurka na bloku kurenia. Ked sa pozries zdola zo strany spolujazdca na blok kurenia (pod palubku), tak pri strede vozidla je to vyvedene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Ziadna hadica nie je. V prednej stene je "ventil vvypustni vodni" 1H0 820 119 A do ktoreho ide rurka na bloku kurenia.Ked sa pozries zdola zo strany spolujazdca na blok kurenia (pod palubku), tak pri strede vozidla je to vyvedene. Děkuji za info a číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Hele vyvrtej díru skrz přepářku a dej tam normální kus hadice, klidně takovou ta zahradní na vodu, mámto taky taknasadíč jí přímo na trubku co vede z topení dměrem dolů a stáhneš to páskou..a hotovo, mám dodělávanej climatron a občas mi to vtejkalo do kabiny, od tý doby co mám hadici mám pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.