Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

můžete mi, prosím, poradit, jak vypadá hadice na odtok zkondenzované vody zespohu z climatronicu? Jak je vyvedena a kam stažena? Dodělávám climatronic do své O1 a tohle potřebuji dopojit. Děkuji za vaše rady a připomínky.

Vloženo

Ziadna hadica nie je. V prednej stene je "ventil vvypustni vodni" 1H0 820 119 A do ktoreho ide rurka na bloku kurenia.

Ked sa pozries zdola zo strany spolujazdca na blok kurenia (pod palubku), tak pri strede vozidla je to vyvedene.

Vloženo
Ziadna hadica nie je. V prednej stene je "ventil vvypustni vodni" 1H0 820 119 A do ktoreho ide rurka na bloku kurenia.

Ked sa pozries zdola zo strany spolujazdca na blok kurenia (pod palubku), tak pri strede vozidla je to vyvedene.

Děkuji za info a číslo dílu. :palec2:

post-3521-1252351951_thumb.jpg

Vloženo

Hele vyvrtej díru skrz přepářku a dej tam normální kus hadice, klidně takovou ta zahradní na vodu,

mámto taky taknasadíč jí přímo na trubku co vede z topení dměrem dolů a stáhneš to páskou..a hotovo,

mám dodělávanej climatron a občas mi to vtejkalo do kabiny, od tý doby co mám hadici mám pokoj

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...