Publikováno Září 6, 200916 r Zdravím, můžete mi, prosím, poradit, jak vypadá hadice na odtok zkondenzované vody zespohu z climatronicu? Jak je vyvedena a kam stažena? Dodělávám climatronic do své O1 a tohle potřebuji dopojit. Děkuji za vaše rady a připomínky.
Září 7, 200916 r Ziadna hadica nie je. V prednej stene je "ventil vvypustni vodni" 1H0 820 119 A do ktoreho ide rurka na bloku kurenia. Ked sa pozries zdola zo strany spolujazdca na blok kurenia (pod palubku), tak pri strede vozidla je to vyvedene.
Září 7, 200916 r Autor Ziadna hadica nie je. V prednej stene je "ventil vvypustni vodni" 1H0 820 119 A do ktoreho ide rurka na bloku kurenia.Ked sa pozries zdola zo strany spolujazdca na blok kurenia (pod palubku), tak pri strede vozidla je to vyvedene. Děkuji za info a číslo dílu.
Září 8, 200916 r Hele vyvrtej díru skrz přepářku a dej tam normální kus hadice, klidně takovou ta zahradní na vodu, mámto taky taknasadíč jí přímo na trubku co vede z topení dměrem dolů a stáhneš to páskou..a hotovo, mám dodělávanej climatron a občas mi to vtejkalo do kabiny, od tý doby co mám hadici mám pokoj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.