ladikuk Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Dobrý den všem,vag mi hlásí chybu: Číslo dílu řídícího modulu: 3B0 959 799 S Komponent a/nebo - verze: Zentral-SG Komfort V41 Kódování softwaru: 04097 Kód opravny: WSC 31480 Dodatečná informace: 1U6959793S Tőrsteuergerát Fahr.V42 4 Nalezeny chyby: 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky prosím o radu co je to za jednotku,jestli je to jednotka centrálního zamykání nebo je na stahování oken a nebo na všechno,ještě taky radu jestli jí vyměnit (je to asi ta nejstarší 1.generace),novější tam asi stejně nepůjde. Auto je OC 1,9TDi,r.v. 1997 - AGR,centrální zamykání z výroby (alarm dodělávka také od Škody-meta),el.stahování oken,dojezd oken po zamčení,nevím co ještě dělají komfortky. Měl jsem jí venku,je budíkama nad volantem,rozebranou,nic podezřelého jsem nenašel,no prostě chci se zeptat jestli tam bude jen tato a nebo mám hledat ještě jinou,vše funguje,ale párkrát se mi stalo,že jsem přišel k autu,dálkou odemknu a šup auto se zavřelo (bylo otevřené) dumal jsem jestli jsem to zapomněl já zamknout a nebo je možné,že tou chybou jednotky se otevřelo samo? díky každému za radu a kdyby jí někdo měl,tak bych jí vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Toto je přímo komfortka? Přesné umístění je rozebrat budíky a za budíkama je? Na jedné octavii I 2004 1.9.TDi nám nefunguje osvětlení vnitřní, dálkový centrál, vyhřívání zrcátek stahování oken. Je chyba v jedntoce nebo nekde v drátech??? SuperVag píše že je chyba v jedntce a nejde to vůbec smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Toto je přímo komfortka? Přesné umístění je rozebrat budíky a za budíkama je? Ano. "Za budíkama..." není nejšťastnější popis umístění. Jeden by rozebíral budíky. Je třeba k ní jít zespoda. Tím krytem nad pedálama. Je u volantové tyče nad pedálama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Díky, mrknu na to mosím to nejak proměřat, jestli neni špatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Ale B ja bych zkusil pojistku vnitrniho osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 nechci zakladat nove tema.. Tak otevru stare Umi tato jednotka (3B0 959 799 S - 1U6959793s ) Dálkový centrál..?? Centrální zam. to má, ale chci dodělat originál dálku.. Případně která jednotka 2gen to umí..??Díky za radu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.