ladikuk Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Dobrý den všem,vag mi hlásí chybu: Číslo dílu řídícího modulu: 3B0 959 799 S Komponent a/nebo - verze: Zentral-SG Komfort V41 Kódování softwaru: 04097 Kód opravny: WSC 31480 Dodatečná informace: 1U6959793S Tőrsteuergerát Fahr.V42 4 Nalezeny chyby: 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky prosím o radu co je to za jednotku,jestli je to jednotka centrálního zamykání nebo je na stahování oken a nebo na všechno,ještě taky radu jestli jí vyměnit (je to asi ta nejstarší 1.generace),novější tam asi stejně nepůjde. Auto je OC 1,9TDi,r.v. 1997 - AGR,centrální zamykání z výroby (alarm dodělávka také od Škody-meta),el.stahování oken,dojezd oken po zamčení,nevím co ještě dělají komfortky. Měl jsem jí venku,je budíkama nad volantem,rozebranou,nic podezřelého jsem nenašel,no prostě chci se zeptat jestli tam bude jen tato a nebo mám hledat ještě jinou,vše funguje,ale párkrát se mi stalo,že jsem přišel k autu,dálkou odemknu a šup auto se zavřelo (bylo otevřené) dumal jsem jestli jsem to zapomněl já zamknout a nebo je možné,že tou chybou jednotky se otevřelo samo? díky každému za radu a kdyby jí někdo měl,tak bych jí vzal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ale B Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Toto je přímo komfortka? Přesné umístění je rozebrat budíky a za budíkama je? Na jedné octavii I 2004 1.9.TDi nám nefunguje osvětlení vnitřní, dálkový centrál, vyhřívání zrcátek stahování oken. Je chyba v jedntoce nebo nekde v drátech??? SuperVag píše že je chyba v jedntce a nejde to vůbec smazat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Toto je přímo komfortka? Přesné umístění je rozebrat budíky a za budíkama je? Ano. "Za budíkama..." není nejšťastnější popis umístění. Jeden by rozebíral budíky. Je třeba k ní jít zespoda. Tím krytem nad pedálama. Je u volantové tyče nad pedálama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ale B Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Díky, mrknu na to mosím to nejak proměřat, jestli neni špatná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickE3 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ale B ja bych zkusil pojistku vnitrniho osvetleni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipous Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 nechci zakladat nove tema.. Tak otevru stare Umi tato jednotka (3B0 959 799 S - 1U6959793s ) Dálkový centrál..?? Centrální zam. to má, ale chci dodělat originál dálku.. Případně která jednotka 2gen to umí..??Díky za radu )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts