Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pokousel jsem se diagnostikovat komfortku z Octavie 1 799B na stole. Ke komfortce jsem pripojil na piny: T23a/14, T23a/20 a T23a/22 +12V, na pin: T23a/23 -12V, pin T23a/11 (K-line) jsem propojil s kontaktem č. 7 na diag. konektoru, kontakty 4 a 5 jsem ukostril a na kontakt 16 jsem přivedl +12V. Pouzivam KKL kabel. Na konektoru se rozsviti kontrolka, VAG COM 304 ho najde, ale s komfortkou se nespoji. Na 100% vim, ze komfortka je OK, diagnostika mi v aute taky funguje normalne. Nikdy jsem nic takovyho nezkousel, ale rek bych, ze by to timhle zpusobem melo na stole fungovat. Napada nekoho, proc se nemuzu s jednotkou spojit? Je k tomu potreba jeste neco jinyho?  

Potřebuješ ještě budíky 3g, které budou propojený CANem, jinak komfort neví, že si zapnul zapalování ;)

• Autor

Resim to i na dieselforu a tohle nikoho nenapadlo, rikaj, ze by to melo fungovat. Tak nevim :-(

na Diesel fóru jsem ti napsal jak to máš zapojit takhle to funguje.Mám to takhle zapojeno.Budíky není potřeba,U superba a OI nejde "S" kontakt po Canu takže budíky nejsou potřeba

taky mi chodila komfortka na stole bez budíků

• Autor

Je to tak, jak psal Cosby na dieselforu. Stacilo pripojit na pin 5 +12V a slape to. Ale informaci o zaplym klicku si komfortka muze asi brat i po Canu, protoze na kabelazi ze Supa tenhle pin neni osazenej a to me zmatlo.

Daj sem prosim Ta zapojenie, pripadne hod link na tu temu na dieselpoweri.

Vdaka. :)

Tak to je jasne, schema netreba. :palec2:

• 3 roky později...

Zdravím, chci se jen zeptat zdejších odborníků, jestli pro napájení komfortní jednotky +12V/-12V postačí zdroj z pc?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.