tomina Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Pokousel jsem se diagnostikovat komfortku z Octavie 1 799B na stole. Ke komfortce jsem pripojil na piny: T23a/14, T23a/20 a T23a/22 +12V, na pin: T23a/23 -12V, pin T23a/11 (K-line) jsem propojil s kontaktem č. 7 na diag. konektoru, kontakty 4 a 5 jsem ukostril a na kontakt 16 jsem přivedl +12V. Pouzivam KKL kabel. Na konektoru se rozsviti kontrolka, VAG COM 304 ho najde, ale s komfortkou se nespoji. Na 100% vim, ze komfortka je OK, diagnostika mi v aute taky funguje normalne. Nikdy jsem nic takovyho nezkousel, ale rek bych, ze by to timhle zpusobem melo na stole fungovat. Napada nekoho, proc se nemuzu s jednotkou spojit? Je k tomu potreba jeste neco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Potřebuješ ještě budíky 3g, které budou propojený CANem, jinak komfort neví, že si zapnul zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Resim to i na dieselforu a tohle nikoho nenapadlo, rikaj, ze by to melo fungovat. Tak nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 na Diesel fóru jsem ti napsal jak to máš zapojit takhle to funguje.Mám to takhle zapojeno.Budíky není potřeba,U superba a OI nejde "S" kontakt po Canu takže budíky nejsou potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 taky mi chodila komfortka na stole bez budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Je to tak, jak psal Cosby na dieselforu. Stacilo pripojit na pin 5 +12V a slape to. Ale informaci o zaplym klicku si komfortka muze asi brat i po Canu, protoze na kabelazi ze Supa tenhle pin neni osazenej a to me zmatlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Kdyby to nekoho zajimalo, potreboval jsem to na tohle: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1262198 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Daj sem prosim Ta zapojenie, pripadne hod link na tu temu na dieselpoweri. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Link: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=48565 schema je asi zbytecny, je to jen par dratku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tak to je jasne, schema netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparkys Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Zdravím, chci se jen zeptat zdejších odborníků, jestli pro napájení komfortní jednotky +12V/-12V postačí zdroj z pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.