Publikováno Září 12, 200916 r Potrebujem vymenit pravu poloos kedze je kriva. Pri kolese som ju vybral akurat neviem ako ju dostat von z prevodovky. Da sa vytiahnut von ako na Felicii? alebo musim odsrubovat z tej priruby? Ak z priruby cim vysrubujem tie sruby skusal som tam dat imbus ale su dost utiahnute a ma snahu smiknut.
Září 13, 200916 r Su tam torxy neni to imbus hlavne si nepokaz tie hrany aby si sa nezasekol... zozen si origo.... Normalne vysrobujes a vypadne ti poloosa....
Září 13, 200916 r Autor Isto je to torx? Mne sa praveze vidi ze to ma viac hran. Inak to nepojde von len z tej priruby? Na felicii je to lepsie tam staci vytiahnut a je pokoj. Este jedna vec ked bola poloos skrivena pri havarii menit komplet aj klbmi alebo staci tu tycku?
Září 13, 200916 r ano je to torx nie 6hran ale 12 hran samizda(neviem ako sa to presne vola)......ked je skryvena poloos urcite casom by odisli aj klby a urcite su nacate aj ked na prvy pohlad to moze byt ok... ...takze komplet.... Upraveno Září 13, 200916 r od TiGeRZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.