vrzy Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 zdravim, mám velkej problém po vyndání stropní lampičky. Po jejím vyndání a daní zpátky ( nic sem s ní nedělal, akorát odpojil ) mi na palubce svítí, že mám otevřenej kufr. Nefungujou elektrický okýnka a nejde na dálku zamknou ani odemknout. Když lampičku odpojim, kontrolka kufru zhasne ale ostatní problémy přetrvávají. Netušil sem, že po odpojení blbý lampičky nastanou takový problémy. Víte někdo, co s tím ? Moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) Zkus se mrknout na pojistku stropniho osvetleni ;o) mel jsem podobny problemy, mel jsem jenom nejakej spatnej kontakt na ty pojistce ... treba se ti nejak slusla nebo nebo podobnyho pri tom odpojovani, nevim jak je to nahore udelany... Nesly mi ovladat zrcatka, okna, zamknout dalkou, jenom zevnitr a nesvitilo stropni svetlo, ani kufr nesel zamykat a odemykat, tenkrat jsem to jeste vul zkusil kdyz sem si sednul do auta, tak zamknout dalkou, kdyz sem zkousel pojistky a najednou to zaclo chodit, tak jsem zustal 3/4 hodky v aute :-D Editováno: 13. Září 2009, autor: PatrickE3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrzy Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Paráda..dík moc, problém je vyřešen, bylo to v pojistce. Kdo by řekl, že jedna pojistka způsobí tolik problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Mi povidej :oD taky jsem koukal :oD jsem myslel ze treba komfortka je K.O. pac snad tohle vsecko ovlada komfortka, jedna pojistka a pomalu ani kola se neotocej :oD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.