Březen 21, 200718 r a kolik si za nej daval?Kdo ti to montoval a za kolik?Co si udelal s tim starym?Diky za odpovedi:-)
Březen 21, 200718 r Autor stojí asi 12tis, ale nejsem si jistej, cena je uvedena normalne na webu škodovky, montovala mi to škodovka, za kolik nevim, dělali mi toho víc a starý tlumiče s pérama mi dali do krabice od toho novýho a to celý mi dali do kufru
Březen 21, 200718 r muzu doporucit, ale je dost tvrdej. tesim se az nahodim 18ky Už jsem to v sobotu prubnul, a
Březen 21, 200718 r Autor tak ja uz jsem to prubíroval celou minulou sezonu, ted sem zvedavej, jaky to bude s tim podvozkem
Březen 21, 200718 r tak ja uz jsem to prubíroval celou minulou sezonu, ted sem zvedavej, jaky to bude s tim podvozkem Jenže já mám i podvozek i 18"
Březen 21, 200718 r muzu doporucit, ale je dost tvrdej. tesim se az nahodim 18ky Už jsem to v sobotu prubnul, a skáče to jak koza. Pěkně tvrdý.
Březen 21, 200718 r Potřebuji poradit chci snížit OII půjdou mi snížený pružiny ze sport podvozku na ty původní origo tlumiče??? Upraveno Březen 21, 200718 r od kačer
Březen 22, 200718 r Autor tak ja uz jsem to prubíroval celou minulou sezonu, ted sem zvedavej, jaky to bude s tim podvozkem Jenže já mám i podvozek i 18" nejsem blázen, ted je na teplomeru 3.5°C, jinak ten podvozek co mas ty je trosku jinej nez ten muj, par lidi mi uz reklo, ze je tvrdsi nez RS a je pravda, ze z RS podvozku kdyz jsem s tim jel jsem nemel tak tvrdej pocit...
Březen 22, 200718 r Autor Potřebuji poradit chci snížit OII půjdou mi snížený pružiny ze sport podvozku na ty původní origo tlumiče??? asi jo, ale podle me je to nesmysl. tlumice s perama jsou navrhovany k sobě a dávat jenom péra, to šlo na favority a feldy, kde ty seriovy podvozky nestaly za nic, u OII bych to nedelal
Březen 28, 200718 r Luke - môžem to potvrdiť, RS podvozok je komfortnejší a menej uskákaný, než športový podvozok. Presne tak, tlmiče sú navrhované k podvozku.
Březen 28, 200718 r Luke - môžem to potvrdiť, RS podvozok je komfortnejší a menej uskákaný, než športový podvozok.Presne tak, tlmiče sú navrhované k podvozku. A já vždycky myslel, že to jsou dvě jména pro jednu věc
Březen 29, 200718 r Autor no ono je to ještě složitější, RS podvozek je jinej než sportovní podvozek, kterej dostaneš, když chceš auto na 17kách a ten podvozek co mám já je ještě jinej
Březen 29, 200718 r A já mám sportovní podvozek se 17" kolama,ale s tažným zařízením a ten je údajně ještě jinej.Prej je sníženej jen na předku,tak aby se v tom prase vyznalo
Duben 4, 200718 r Luke - pod pojmom športový podvozok som myslel ten, ktorý bol priamo z výroby a boli s ním zviazané 17" Pegasusy (teraz sa už dajú púpiť aj samostane). Ty máš tú tretiu alternatívu, športový podvozok z príslušenstva, že? Inak ten RS podvozok je menej uskákaný a komfortnejší zrejme preto, lebo OII RS má užitočnú hmotnosť nižšiu, než bežné Octavie. Takže zníženie nemuselo byť doprevádzané tak výrazným pritvrdením perovania. Predsa len postaviť športový podvozok na auto s užitočnou hmotnosťou okolo 600 kg je už dosť o kompromisoch. Alexas - ono každý podvozok má individuálne navrhnuté perá (sú to skupiny pier označené farebnými prúžkami), takže sa zohľadňuje váha motora a výbavy.
Duben 4, 200718 r Autor Luke - pod pojmom športový podvozok som myslel ten, ktorý bol priamo z výroby a boli s ním zviazané 17" Pegasusy (teraz sa už dajú púpiť aj samostane). Ty máš tú tretiu alternatívu, športový podvozok z príslušenstva, že? jj, přesně tak
Březen 7, 201015 r Má tady někdo seriový sportovní podvozek který dává škodovka k 17" pegasům , palasům potřebuji barevné označení pružin na diesly v servise na mě koukají jako kdyby spadli z višně!? Pořád mi cpou tek sportovní komplet z příslušenství.
Březen 9, 201015 r pokial viem, tak ten podvozok sa uz seriovo nedava k 17". Myslim, ze to bolo len do FL...
Březen 9, 201015 r Já ho mám,ale nevím kde zjistím co chceš vědět.. Jestli víš přesně kde se to dočtu tak se na to mrknu
Březen 9, 201015 r Přesně tak barevný označení pružin je to vidět i bez sundání kola. Na FL se dává napřání k 17" dle příplatkového ceníku. Upraveno Březen 9, 201015 r od Cjoctavian 5. pravidlo fora
Březen 9, 201015 r Ked sme uz pri tom - ja by som poprosil zistit to iste pre motor 1,4 TSI (Aj ked predajca auta ma od tohto podvozku odhovaral...)
Březen 10, 201015 r Ked sme uz pri tom - ja by som poprosil zistit to iste pre motor 1,4 TSI (Aj ked predajca auta ma od tohto podvozku odhovaral...) Proč tě odrazoval? Je to jen v kratších pružinách. Jo ten z příslušenství je asi tvrdý!
Březen 10, 201015 r Myslel som, ze to ma aj ine tlmice. Povedal mi, ze na nase rozbite a neudrziavane cesty je to nevhodne... Upraveno Březen 10, 201015 r od Cjoctavian
Březen 10, 201015 r V konfigurátoru se píše: "Sportovní úprava podvozku obsahuje odlišné tlumiče, pérování a stabilizátor. Vše je navíc vyladěno podle zvolené motorizace a hmotnosti vozu." Takže podle mě to nebudou jenom kratší pružiny, ale komplet. A stejně tak bych řekl, že tenhle podvozek je stejnej s tím, co se nabízí jako příslušenství. Proč by nabízeli 2 odlišný sportovní podvozky?
Březen 10, 201015 r Já mám před FL tak to ti asi nepomůžu Nicméně ani já z vlastní zkušenosti ti tento podvozek nedoporučím. Je velice tvrdý a jízda s ním ztrácí veškerý komfort. Já si zasportuji v zatáčkách jen za dobrého počasí tak 3x do měsíce a ano, auto v zatáčkách špičkově sedí,ale z toho těch zbylých 30tis km ročně toho podvozku celkem lituji, zejména v Brně a po dálnicích. Napřed si to u někoho vyzkoušej ať poznáš jak tvrdé to je. (Navíc ty 17" paegasy co mám s 45mm profilem jsou po dálnici svezení jak v dřevěném kočáře)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.