Berry Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 A další bombónek si na mě připravila moje Octa. Dálkovkou odemknu auto, otevřu dveře a někdy, ještě než stačím strčit klíč do zapalování (jindy je to po delší době) mi centrál sám zamkne, i když mám otevřené dveře u řidiče. Zamkne všechny zámky kromě otevřených dveří. Poraďte mi někdo, kdo jste se s tím už setkal. Díky. Octa 2,0 benzin, r.v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 já jsem se s tím setkal na O II,ale neporadím. Nikdo totiž neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Dělá mi to občas taky,jenom ti moc neporadím.Zkusil jsem vyměnit zámek a nic.Jenom se to trochu zlepšilo,myslím tím zmenšila se četnost samozamykání.Tak jsem zkusil všelijak pomačkat kabelový svazek a zámek na pohyb svazku reagoval.Tak asi něco ve svazku.Ale zatím jsem neměl čas podrobněji se tím zabývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 vadný zámek řidiče.nedá impulz komfortce o otevření dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 vadný zámek řidiče.nedá impulz komfortce o otevření dveří Vždyť jsem psal,že jsem zkoušel jiný,samozřejmě,že funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 RV octávie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Určitě zámek,nebo přerušené vedení od zámku k ř.j.Rozsvěcuje se Ti stropní světlo stoprocentně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 for Cosby : už jsem to psal, mám r.v. 2001 - model 2002 Na radu jednoho známého, který měl stejný problém, jsem celý cyklus několikrát opakoval, ale bez použití dálkovky. Auto jsem odemykal klíčem, nastartoval a zamykal klíčem. Takhle jsem to opakoval asi 5x a světe div se, už i na dálkovku to maká, tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 (editace) Divné A co tak zlomenej nějakej vodič ve svazku?Když ho ohýbám tak se dveře zamykají a odemykají.RV 1999. for diagnostik:stropní světlo se rozsvěcí jak má. Editováno: 10. Duben 2006, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 o tom už se tu psalo,kdybys hledal,proto jsem se ptal na RV.96-99 trpěly na "lámání svazku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 o tom už se tu psalo,kdybys hledal,proto jsem se ptal na RV.96-99 trpěly na "lámání svazku" Hledal jsem a nenašel,každopádně dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 mam rovnaky problem ale u dveri spolujazdca, ked ich otvorim tak ani nesvieti to varovne cervene svetlo vo dverach a auto sa zamkne staci riadne drbnut s dverami a uz je to potom v pohode.. asi ten snimac zavretia dveri.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 for Diagnostik : nakousnul jsi to a je to tady !!! Otevřu dveře a nesvítí stropní světlo. Jinak auto se samo zatím nezamyká. Poraď, co s tím HELP !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Jeee docela nahodicka. Mam uplne ten samej problem. Zamkne za 30s, nesviti stropni ani varovny ve dverich. Asi spinace v zamku mozna svazek nevim . Budu muset zavolat klubovy servis. Nastesti to mam do Reporyj co bych kamenem hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 No a už si to dělá, co chce. chvíli stropní světlo svítí, jindy ne. Někdy to samo zamkne, když vlezu do auta a zavřu dveře, jindy je ani nestačím zavřít. Poradíte mi někdo, čím to je a kolik by stála oprava ve značkovém servisu, jestli to někdo víte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.