Přejít na obsah

Samozamykání


Berry

Doporučené příspěvky

A další bombónek si na mě připravila moje Octa. Dálkovkou odemknu auto, otevřu dveře a někdy, ještě než stačím strčit klíč do zapalování (jindy je to po delší době) mi centrál sám zamkne, i když mám otevřené dveře u řidiče. Zamkne všechny zámky kromě otevřených dveří. Poraďte mi někdo, kdo jste se s tím už setkal. Díky.

Octa 2,0 benzin, r.v. 2001

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělá mi to občas taky,jenom ti moc neporadím.Zkusil jsem vyměnit zámek a nic.Jenom se to trochu zlepšilo,myslím tím zmenšila se četnost samozamykání.Tak jsem zkusil všelijak pomačkat kabelový svazek a zámek na pohyb svazku reagoval.Tak asi něco ve svazku.Ale zatím jsem neměl čas podrobněji se tím zabývat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

for Cosby : už jsem to psal, mám r.v. 2001 - model 2002

Na radu jednoho známého, který měl stejný problém, jsem celý cyklus několikrát opakoval, ale bez použití dálkovky. Auto jsem odemykal klíčem, nastartoval a zamykal klíčem. Takhle jsem to opakoval asi 5x a světe div se, už i na dálkovku to maká, tak jak má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a už si to dělá, co chce. chvíli stropní světlo svítí, jindy ne. Někdy to samo zamkne, když vlezu do auta a zavřu dveře, jindy je ani nestačím zavřít. Poradíte mi někdo, čím to je a kolik by stála oprava ve značkovém servisu, jestli to někdo víte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...