Dandiel Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Docela by me zajimalo zda dam tlumiče z RSky na Octavii 1,6SR. Zkousel sme hledat a nasel sem,ze maji jinak uchyceny stabilizator. To i vidim co mam doma,ze to ma uchycene na tlumici,ale kdybych tam prdnul ty rs tlumice, jde uchytit ten stabik co mam,tak jak to ma RS? Diky moc za rady,blbne mi nejak tlacitko hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Das tam tie tlmice v pohode,na stabiku sa menia tak futra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Co to je futra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Myslel tie gumenne silentbloky co drzia stabik o napravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Takze to tam jde jo? Normalne se akorat hodi stabilizator o tlumic tou tyci co je u RSa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Prosim prosim jeste mi o tom povezte vic.. Zajima me zda uchytim ty predni RS tlumice rs stabikem,nebo stabik zustane tak jak je ted... Dekuju:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Prosim prosim jeste mi o tom povezte vic..Zajima me zda uchytim ty predni RS tlumice rs stabikem,nebo stabik zustane tak jak je ted... Dekuju:-)) Podívej s těma tlumičema problem není, ale RS má silnější tyč stabilizátoru. TZN musíš pří výměně za stabík z RS vyměnit i "silentblok" který ho objímá, jinak ho nenamontuješ na nápravnici. Já jsem je měnil (ale za origo) stojí cca 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Nemas nekde foto?mrknul bych na to... To neni porblem vymenit i stabik,ale aby to vse fungovalo..poznal jsi na jizde ty druhe tlumice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Proč nevyměníš jenom tlumiče a stabilizátor nenecháš tak jak je... tzn. uchycení do ramene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Protoze ma rska pry lepsi podvozek hlavne diky stabiku,ktery je uchyceny na tlumic... tak proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Mno tak potom potřebuješ komplet stabilizátor - tyč, spojky, lůžka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.